Har du brug at tilføje orme, når kompostering?

August 3

Har du brug at tilføje orme, når kompostering?

Kompostering sker med eller uden regnorme på grund af virkningen af svampe og bakterier i jorden. Naturlig nedbrydning af organisk affald accelererer i fugtige og varme omgivelser i bunken, og en lejlighedsvis drejning holder proces arbejde. Regnorme fremskynde processen og give andre vigtige fordele såsom reduktion af lugt. Regnorme bør finde en udendørs kompostbunke på egen hånd.

Naturlige kompostering

Oprettelse af en kompostbunke på frugtbar jord sætter indholdet inden for rækkevidde af orme, der allerede bor i jorden. Når komposten er færdig, fodre dew orme nederst i den heap, hvor helt rådnet materiale afregner. Gødning orme, der lever i kuldet på jordoverfladen, foder i de øvre lag af bunken. I naturlige omgivelser behøver gartnere ikke at tilføje enten arter til systemet. Uden en konstant forsyning af rådnende skrald, gødning orme vandrer væk og finde andre fødekilder. Opretholde bunke holder ormen befolkning stabil.

Bin kompostering

Kompostering placeringer giver dig mulighed at behandle køkken vegetabilsk affald indendørs. Uden orme afhænger den komposteringsproces svampe og mikroorganismer til at behandle scraps. En stor nok til dannelsen af varmt kompost gennem bakteriel nedbrydning bin skaber stærke ammoniak lugt. Orme tilføjet til bin fordøje det rådnende materiale og forhindre mest ubehagelige lugte. Orme giver også mulighed for kompostering i en kasse for små til at støtte den varme proces. Soni Cochran af filtypenavnet Nebraska Universitet siger 1 lb. af orme fordøjer ca 1/2 lb af vegetabilsk affald dagligt.

Den rigtige orme

Køb kun gødning orme eller rød wigglers arter Eisenia føtida for kompost siloer. Andre typer af orme som nat crawlere og dug orme fælles i græsplæner og haver, tilpasse ikke sig livet i kompost siloer. Nat crawlere gavn bunker i haven område, fordi disse store orme lufte jorden flere fødder dyb. Gødning orme trives i gylle bunker og rådnende dynger af vegetabilsk materiale. Gødning orme har brug for nogle jord eller fint sand, fordi orme slibe deres mad i grus-fyldt gullets. Tilføje et lag af grus til heap'en giver alle jord gødning orme har brug for.

Kompostering med orme

Hvis du vælger at tilføje orme til dit kompostbunke eller bin, vil du finde gødning orme nemt at købe online med direkte forsendelse til dit hjem. Forberede den kompostering site inden deres ankomst og følg leverandørens anvisninger omhyggeligt for at sikre en sund og voksende orm befolkning. At holde bin eller bunke for fugtig forårsager sundhedsmæssige problemer for orme, og ikke leverer nok mad kunne forårsage ormene at æde hinanden. Gødning orme bo i bunke, så længe betingelserne favorisere dem men vandrer væk hvis miljøet forringes. Afløbshuller i bunden af skraldespanden give en flugtvej til gården eller hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com