Har du brug for bierne til at dyrke grøntsager?

November 23

De fleste blomstrende grøntsager kræver bestøvning for at producere frugt. Bier og andre nyttige insekter kan hjælpe med bestøvningen proces at sikre en rigelig høst.

Betydning

Når en bi lander på en blomst, ophobes lille pollen partikler i sække på sit ben. Pollen er distribueret til andre blomster som bi besøger dem. Bestøvede plante ovule vil vokse og blive en frø til en frugt eller grøntsag.

Typer

Meloner, squash, agurker, majs og tomater producere blomster, som skal være bestøvet for at tillade vegetabilske vækst. Mange vine grøntsager, meloner og squash, producere separate mandlige og kvindelige blomster og pollen skal overføres fra hannen til hunnen. Mens vinden eller manuel bestøvning kan få arbejdet gjort, er bier købedygtig levere en mere grundig indsats for bestøvning.

Misforståelser

Når bierne distribuere pollen i en have med forskellige grøntsager, ikke være bekymret for at pollen fra én grøntsag kan befrugte en anden grøntsag for at oprette en bizar høst. Med undtagelse af majs sorter og nogle græskar kultivarer er krydsbestøvning blandt grøntsager ikke muligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com