Har du brug for et loft i en vand opvarmningsanlægget skab?

December 30

Har du brug for et loft i en vand opvarmningsanlægget skab?

Byggeri praksis og koder har længe tilladt vand opvarmningsanlægget skab forbrænding ventilationskanaler--både til og fra apparatet--skal være placeret inde i bygninger. Af denne grund er lameller i toppen og bunden af vand opvarmningsanlægget closet døre hverdagskost. Praksis er ikke længere betragtes som ønskeligt, fordi designet potentielt giver mulighed for kulilte fra gasfyrede apparater til at akkumulere i de besatte dele af bygningen. Ledningsnet, der passerer ind i loft hulrum foregår døren ventilationsåbninger, og for dette system at arbejde et loft skal være installeret i vand opvarmningsanlægget skab.

Udluftning af forbrænding gasser

Forbrænding gasser fra gasfyrede vandvarmere bør altid være helt udluftes gennem den vandvarmeren flue; de bør aldrig ind i skabet. Fejl kan forekomme, men det resultere i forbrænding gasser ind i skabet. I gammeldags anlæg kunne disse gasser komme ind i bygningen gennem døren porte. I ny stil anlæg, er de udluftes til loft tomrummet.

Attic ventilationskanaler

Eksperter på Marler inspektioner i Texas Bemærk at "moderne bygningsreglementer tillader forbrændingsluft, som på loftet; udluftninger kan monteres i skab loftet." Sådanne ventilationskanaler tage normalt form af to åbne 4-tommer rør, der passerer fra skabet til tomrummet, loft; en pibe falder næsten til gulvet, den anden strækker sig ind i skabet til at kun lige under loftet. Den længere pibe foregår den nederste udluftning i ældre stil døre, tillade forbrændingsluft ind i skabet. Den kortere pibe foregår den øverste udluftning i ældre stil døre, så opvarmede luften--ikke forbrænding gasser--til udluftning.

Kondens

Kondens påvirker vandvarmere næret af elektricitet samt gas. Fordi opvarmet luft stiger, opstår kondens typisk over varmekilde. Fugt kondensater på køligere vægge, så holder den fugt-laden luft fra de besatte områder af en bygning,--der er tilbøjelige til at være køligere end en indhegning, hvor et varmeapparat ligger--er vigtigt. Installere et skab loft og loft ventilationskanaler gør dette muligt. Vandvarmere behøver ikke nødvendigvis at lække for at forårsage kondens. Hvis rørene ikke er velisolerede vil de "svede." Vand ind i ovnen er koldere end inde i apparatet--korrekt kaldes varmeveksler--fugt kan kondensat der. Dette undertiden sker i sådanne beløb, der drypper under apparatet er fejlagtigt diagnosticeres som lækager.

Andre overvejelser

Et loft i en vand opvarmningsanlægget skab er et aktiv på andre måder: det forhindrer skabet fra at være en kanal, der udligner opvarmet eller afkølet luft i de besatte dele af en bygning med ubehandlet loft atmosfære, en proces, der spilder penge. Yderligere, pres udligner i bygninger; en emhætte i et badeværelse kunne potentielt skabe en grad af undertryk, der begrænser tilgængeligheden af forbrændingsluft til en gasfyrede vandvarmeren, der betjenes af døren ventilationskanaler. Loft vent system også undgår dette scenario.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com