Har du brug for et tag udluftning Fan på en Teardrop?

May 20

En teardrop trailer er en traditionel trailer form med en bred, høj tagterrasse i traileren og smalle, korte rammer i nærheden af forsiden af trailer, hvor det er trukket af automobile. Teardrop form blev populært, fordi det var aerodynamiske og lille nok til let transport til materialer, men simpelt nok, at det kunne være let fremstilles eller bygget i hjemmet. De indvendige vægge af traileren er typisk lavet af krydsfiner, mens udenfor er dækket i metal folie eller lignende lag.

Teardrop spørgsmål og klima

Fordi teardrop trailere er designet til at være lavet af grundlæggende, omkostningseffektive materialer, er de normalt ikke udstyret med meget aircondition. Ved transport af forsyninger i stedet for mennesker, er ikke meget luftgennemstrømning nødvendig. Men klimaer kan have en central indflydelse på traileren. I varmere klimaer kan den fanget luft inde i traileren få varmen meget hurtigt. Resultatet er en ophobning af temperatur og fugt, som kan skade hvad du transporterer, medmindre du køle rummet.

Belægninger og Windows

Hvis din trailer ikke har et metal, der dækker, kan du overveje at tilføje en. En aluminium shell er en fælles komponent af teardrop trailere og kan hjælpe med at afspejle væk meget af den varme, der varme klimaer kan producere. Dette kan være nok til at køle din trailer ned uden at skulle installere en tag fan. Installation af et par windows og forlader dem åbne på varme dage kan ligeledes skabe nok luft flow for at undgå at bekymre sig om varme eller fugt skader.

Fans

Hvis du bor i en meget varmt klima, eller ofte transport mere sarte materialer, der kan blive ødelagt af varmen, skal du muligvis tage yderligere skridt til at afkøle traileren. Det er ikke nødvendigt for alle trailere eller alle klimaer, men i tør Midtvesten eller fugtige syd kan du finde nogle tilføjelser nødvendigt. I dette tilfælde kan vedlægge en tag-baseret klimaanlægget holde rummet cool. En simpel fan kan hjælpe, men vil ikke gøre meget forskel, når du kører ned på motorvejen. En lille airconditionanlægget kan udføre køling jobbet mere pålideligt.

Overvejelser

Klimaanlæg kommer med deres egne problemer. Enheden skal bringe i luft udefra og køle det før du sprede det gennem teardrop, eller du kan tilfældigvis oprette en lavtryks-område i traileren og overanstrengelse enheden. Hvis du installerer en tag aftræk, med eller uden en AC enhed, købe en, der kan være sikkert hejses lukke, hvis du ikke bruger det, til at beskytte mod regn og snavs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com