Har du forsegle et betongulv før du installerer tæppe?

May 28

Har du forsegle et betongulv før du installerer tæppe?

Fugtig-bevis membraner installeret i betongulve at stoppe fugten stigende gennem dem kan være ineffektive. Som sådan, er det vigtigt du forsegle din betongulv ordentligt før om nogen tæppe. Enhver fugt, der nå dit tæppe kan få det til at blive mugne og begynder at rådne.

Udjævning

Bruge en selvstændig nivellering sammensat til at fylde enhver dips i din betongulv før du anvender en fugemasse. Selv om gummi underlag vil skjule lavvandede lavpunkter for en kort stund, vil dit tæppe begynde at søge uens med slid. Hæld selvstændige nivellering cement til nogen dips i dit gulv og niveau med en murske. Bruge en vaterpas for at sikre dit gulv er selv. Tillad alle sammensatte at tørre helt, før du fortsætter.

Fugemasse

Male en epoxy vandtæt fugemasse over din base betongulv til at låse i fugt. Både dit underlag og tæppe vil blive beskadiget, hvis du undlader at gøre dette. Eventuel fugt, der stiger gennem din betongulv og når dit tæppe vil forkorte dens levetid betydeligt. Tillad fugemasse til tørre og tilføje en anden frakke.

Underlag

Lægge en høj-tog gummi underlag på din betongulv før om dit tæppe. Jo tykkere jo bedre. Et tykt underlag vil stoppe varmen slipper ud gennem dit tæppe og beskytte mod kolde stiger op gennem din betongulv. Bruge et underlag med en klæbende bund, som du kan holde til din betongulv. Efterlade et one-inch hul mellem dit underlag og dine vægge omkring omkredsen af dit værelse.

Tæppe Installation

Lim tack strips omkring omkredsen af dit værelse med en stærk formål-made klæbemiddel. Du kan derefter klippe dit tæppe til form og strække det på plads ved hjælp af tack strips til at fastgøre den omkring omkredsen af dit værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com