Har du sætte afstandsstykker i for en skifer fliser?

April 24

Har du sætte afstandsstykker i for en skifer fliser?

Installation af Natursten fliser er en anden proces i nogle aspekter i forhold til menneskeskabte fliser, også kendt som rektificeret fliser. Mens rektificeret fliser er lavet i en fabrik ved hjælp af maskiner, der er omhyggeligt kalibreret til at oprette fliser, der er næsten den samme størrelse, har natursten store varians. Som sådan, de er vanskeligere at installere end menneskeskabte fliser og kan ikke stole udelukkende på afstandsstykker at skabe selv-leder injektionsmørtel leddene, fordi perfektion er umuligt på grund af naturlige varianter.

Størrelse Variation

Naturlige sten som skifer har store forskelle i størrelsen på fliser, hvilket betyder, at ved hjælp af afstandsstykker er vanskeligt, fordi ingen to stykker nogensinde vil være nøjagtig den samme størrelse. Henstilling til injektionsmørtel fælles bredde er, at et minimum af 3/16-inch injektionsmørtel fælles for hver 1/16-inch variation i ansigtet størrelse, bør anvendes. Hvis du har at gøre med skifer fliser, der har 1/8-inch variation i størrelse, kan dette føre til en anbefalet fælles bredde af 3/8 tommer.

Vægge vs gulve

Mens afstandsstykker kan bruges i væggen programmer, skal de også ledsages af flise kiler til at rumme variationen i størrelse mellem fliserne. Det overordnede mål er at skabe en midterlinjen, der bruges som et referencepunkt for hver injektionsmørtel linje, og derefter har samlet fliserne langs denne linje gennemsnit ud med hensyn til injektionsmørtel fælles bredde. Til gulvet applikationer er spacere meningsløs, fordi du bruger et gitter stedet for afstandsstykker for at holde pladsen installation.

Betydningen af gitre

Gitter mønstre på gulvet er lagt ud før en installation og er firkantet kridt linjer, der er et referencepunkt for de skifer fliser. Da skifer fliser har så meget varians i ansigtet størrelse, anvendes gitter linier som et referencepunkt i stedet for spacere fordi der er ikke samme størrelse fliser, der kan blive stablet mod hinanden ved hjælp af samme størrelse spacere til at kontrollere den fælles bredde. I stedet en midterlinien er valgt og leddene holdt ensartet langs denne linje.

Fugefri anlæg

Mens fælles bredde anbefalinger er der for at oprette et ensartet udseende installation, er injektionsmørtel samlinger helt valgfrit. Hvis du vælger, kan du installere skifer fliser med lidt at ingen samlinger mellem dem simpelthen stacking sten mod tilstødende stenene i et puslespil-mønster. For Fugefri installationer skal du ikke afstandsstykker, fliser blot kiler for at gøre for mindre uoverensstemmelser i størrelse mellem fliser og kun til væg applikationer hvor tyngdekraften vil flytte sten uden hjælp under installationen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com