Har du sætte armeringsjern i et beton gulv?

November 3

Har du sætte armeringsjern i et beton gulv?

Armeret stål tilføjer til betons trækstyrke, øge sin evne til at modstå styrker at forårsage revner. Armeret beton har været udbredt i byggebranchen, om, hvorvidt det er nødvendigt i lokale bygningsreglementer. Gulve i boligbyggeri bære byrder, og en masse hviler på deres strukturelle integritet. Styrkelse af beton med stål i form af armeringsjern eller maske er en omkostningseffektiv og bevist måde at øge konkrete styrke.

Armeret beton

Beton er hårdt som rock under trykstyrke styrker (belastninger anvende pres på toppen af det), men det knækker let svar på trækstyrke, eller strække, styrker. Bevægelse i jord, som den, der forårsages af fryse-tø handling, der forårsager beton hen til knæk og ophæve. Stål er kompatibel med beton; de udvide og kontrakt på samme tid. Når betonen hældes rundt stål, beton bliver et materiale, der kan håndtere både trykstyrke og trækstyrke stress.

Armeret beton gulve

Betongulve er ofte beregnet til at transportere en belastning; svigt i gulvet er potentielt dyre og skadelige. Stål i beton gulve øger trækstyrke og styrer bredden af revner. Ukontrolleret revnedannelse er ikke kun grimme, men det kan også føre til strukturelle forværring af beton. Forstærkning og leddene styre placeringen og omfanget af revner. Leddene er planlagt omhyggeligt; Hvis en knæk udsætter forstærkende stål til vand og luft, kan det rust, forringe kvaliteten af betonen.

Armeringsjern og svejset trådnet

Stål er tilføjet til konkrete i form af deforme armeringsstål, kaldet armeringsjern eller svejset trådnet. Svejset trådnet kan bruges på store plader og gulve. Dette er en glat ståltråd svejset sammen i et ensartet gitter i forskellige størrelser og målere, udvalgt efter formålet med beton. Typisk når mesh bruges, føjes armeringsjern på centrale steder for yderligere styrkelse og at binde gulv til andre dele af strukturen.

Bygningsreglementer

Armeret beton har været en del af konkrete teknologi siden midten af 1800-tallet og er blevet en standard betonkonstruktion praksis i mange årtier. Men bygningsreglementer har været langsom til at regulere armeret beton; teknisk set kan det ikke være et krav om lokalt. Manipuleret tegninger detalje hvor og hvordan du placerer armeringsjern og industriens standarder kan høres i specifikke situationer. Stål kan ikke tilføjes senere for at redde en svigtende betonkonstruktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com