Har du sætte to gardiner på et vindue?

March 10

Designere har mange forskellige ideer til vindue belægninger. Nogle af disse vinduesafskærmning bruge et stykke stof pr. vindue eller endnu flere stykker af stof. Det er ikke nødvendigt at have standard to gardin paneler pr. vindue. Vælg fra mange ideer til vindue belægninger, der vil modregne værelser i dit hjem lige højre.

Valance

En valance i en kort accent gardin, som du hænge på toppen af din windows. En valance består af et stykke stof, der hænger over vindue eller omkring en tredjedel af den samlede længde ned. En valance typisk dækker hele bredden af vinduet. Nogle kapper er den præcise bredde af vinduet, mens andre har lidt mere fylde til dem. Give en flad valance lidt mere krop af udstopning det let med krøllede op avis eller polyester pude fyld.

Dobbelt funktion

Klæd din windows når du har et objekt i mellem dem, især hvis vinduerne er smallere. Vinduer på begge sider af en pejs eller indbygget bog hylde er ideel til at give din windows et dobbeltvindue effekt. I stedet for at sætte to almindelige panel gardiner på ét vindue, separate paneler og sat på et vindue og på den anden. Binde gardinerne tilbage til de modsatte hjørner af vinduet. Åbningen mellem de to Vinduer gør små rum ser større og binder hele væggen sammen, selv med den stationære objekt i mellem.

Swags

Swags er vindue belægninger, der nogle gange kun et stykke stof. Tage en længde af stof, der er tre gange så lang som højden af vinduet. Wrap stof omkring gardinstang for at oprette swag. Arrangere swags på forskellige måder. Haler på begge sider af vinduet kan hænge ned til det samme sted eller de kan kompensere lidt. Antallet af swags du har bestemmes af bredden på dit vindue. Smalle vinduer er bedst med kun én swag, mens nogle bredere windows kan holde tre eller endda fire swags alle bruger et gardin stykke.

Tynde

Sheers er også gardiner, som du ikke behøver at installere to af pr. vindue. Mens sheers hænge normalt bag en række uigennemsigtige gardiner, kan de hænge alene og tilbyde dig en smule privatliv eller lys filtrering. En ren og skær er lavet af gennemsigtigt stof. Blonder bruges ofte som en enkelt lutter gardin-panel, der hjælper med at klæde op i rummet, hvis du ikke ønsker at hænge de traditionelle to gardin paneler pr. vindue.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com