Har du til at sætte ned en Pad når æglæggende trægulve?

January 8

Har du til at sætte ned en Pad når æglæggende trægulve?

Hvis du udlægning et træ eller laminat gulv, skal du først dække dit undergulv med et passende underlag materiale efter eget valg. Hvis du ikke gør det, eventuelle uregelmæssigheder i dit undergulv kan forårsage din laminat eller hårdttræ gulvbelægning at adskille eller split og fugt kunne stige op fra neden og beskadige din bestyrelser.

Fiber bord

Fiber bestyrelser skal bruges, hvis du har en lidt ujævn undergulvet, eller hvis du æglæggende nye gulve over gulvbrædderne. Ligesom ægte træ gulve, fiber boards udvide og kontrakt som fugt og temperatur niveauer svinger, så du bliver nødt til at akklimatisere din bestyrelser i det rum, du planlægger at lægge dem ind i mindst 24 timer før arbejdet påbegyndes. Du bør lægge en polyurethan ark under din fiber bestyrelser til at beskytte dem mod fugt fra din undergulvet.

Skum underlag

Grundlæggende skum underlag er mest almindeligt anvendte underlag løsning for trægulve og laminatgulve. Det virker godt på mest fast og tørre overflader og er ligetil at lægge. Standard skum underlag kommer i ark du kan lægge over dit undergulv og holde sammen med malertape. Som med fiber boards, skal du dække dit undergulv med en polyurethan ark til at beskytte din skum og gulv mod fugt.

Polyfoam

En polyfoam underlag er en grundlæggende skum underlag med en polyurethan lag for at beskytte mod fugt. Det er som regel lidt tykkere end en standard skum underlag så er god til at bruge på enhver undergulve, der er uregelmæssigheder eller ikke er helt plan. Polyfoam underlag er lagt på samme måde som en grundlæggende skum løsning. Du skal sørge for, at alle dele sidder fast sammen med malertape at stoppe fugten fra gennemtrængende eventuelle huller.

Selvklæbende Polyfoam

Hvis du ønsker at gøre processen med at lægge dit gulv så let som muligt, vil dette være muligheden for dig. Selvklæbende polyfoam har et lag klæbestof er dækket af en plast membran. Dette er lagt over din undergulvet med plast membranen opad. Derefter trækker dig den plast membran tilbage som du lægge dine gulvbrædder. Dette giver dit gulv tilføjet styrke, men er generelt dyrere end andre underlag muligheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com