Har du tømme Pan ofte på en bærbar klimaanlægget?

March 1

Willis Carrier opfandt klimaanlægget måde tilbage i 1902. Han ville blive overrasket over at vide, hvor meget hans opfindelse har udviklet. Takket være Carrier har boligejere adgang til forskellige køling metoder, hvoraf den ene er den bærbare klimaanlægget. I modsætning til populær tro er ikke alle klimaanlæg central air eller et vindue eller væg enhed.

Identifikation

En bærbar klimaanlægget er et klimaanlæg, der står på sin egen. I de fleste tilfælde, vil enheden kun køle rummet hvor den er placeret. Permanent installation er ikke nødvendig, og du kan flytte enheden fra rum til rum. Dog skal du have adgang til et vindue så udstødning slange kan fjerne varm luft fra rummet.

Overvejelser

En bærbar klimaanlægget fjerner fugt fra luften. Som et resultat, skal du tømme enhedens tank, når den er fuld af vand. Ifølge Sylvane kræver nogle kampvogne tømning hver otte timer, mens andre kan kræve tømning kun én gang i en måned. En undtagelse er en enhed, der automatisk fordamper fugten når det udtømmer varm luft. Nogle enheder kan også indeholde en ekstra pumpe og slange, der tillader vand at dræne ud af et vindue eller en alternativ placering.

Advarsel

Consumer Reports foreslår at bruge en bærbar klimaanlægget, kun hvis det er absolut nødvendigt. Efter at have testet flere mærker, viste resultaterne, at bærbare air condition er ikke så effektiv som central air og vinduet enheder. En del af problemet er, at udstødning slange, som sender varm luft ud, ofte giver den samme varme luft at sive tilbage ind i stuen. Hvis du skal have en bærbar klimaanlægget, tyder forbrugerrapporter på, at få en med separat indsugning og udstødning slanger.

Misforståelser

En bærbar klimaanlægget er ofte forveksles med en bærbar fordampning køler. Enhederne, der ligner hinanden, og begge giver indendørs aircondition. Men de to enheder bruge forskellige køling metoder. En bærbar klimaanlægget fjerner varm luft fra et rum og genbruger det tilbage så kølig luft. En fordampning køler indeholder en fan og fugtige underlag. Når ventilatoren trækker varm luft ind i apparatet fra uden for, den fugtige underlag køle luften og sende det ind i stuen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com