Har du virkelig brug for fugt-resistent Gipsvægge i badeværelse?

April 27

Har du virkelig brug for fugt-resistent Gipsvægge i badeværelse?

Fugt-resistent drywall går under mange navne: grøn board, blå board, backer bestyrelse, hr. (fugt-resistent) eller WR (vandtæt). Trods forskellige etiketter, denne type af drywall ikke én vigtigste ting--det modstår fugt. Men det er ikke vandtæt. Fugt-resistent drywall tåler høje niveauer af fugtighed uden vridning eller farvning. I samfund, der modtager store mængder nedbør, kan lokal kode angive installationen af fugt-resistent drywall i nogle dele af huset. Hvis ikke, dit badeværelse kan stadig drage fordel af denne holdbare type wallboard.

Panel funktioner

Fugt-resistent drywall er tungere end almindelige drywall, og du kan opleve, at du skal skære det med en bøde-tand så i stedet for en hobbykniv. Papiret vender på forsiden af panelet er tykkere end standard drywall papiret vender og infunderes med materialer, der frastøder fugt. Ud over at tilbyde beskyttelse mod fugt, kan denne type af drywall bruges som en bidragyder til installation af nogle typer af keramiske fliser.

Fordele og anvendelser

I badeværelse områder med tung fugtighed eller lejlighedsvis vandspray er fugt-resistente drywall afgørende. Over brusebad og karbad og bag vasken er standard steder for at installere fugt-resistent gipsvæg. Da det er dyrere end almindelige drywall, anmode nogle husejere hr. drywall kun i disse specifikke områder. Hvis badeværelset ikke er ordentligt ventileret med en udstødning fan eller et vindue, der åbnes til udendørs, kan du overveje at installere fugt-resistent drywall overalt i hele rummet.

Kælderen badeværelser

Nedenfor-grade badeværelser kan højere niveauer af fugtighed, ofte på grund af den reducerede luftcirkulation i kældre. Desuden i perioder med høj nedbør, kan hvis den omgivende jord er mættet, kældre opleve vand lækager. Kælderen badeværelser kan drage fordel af installationen af fugt-resistent drywall gennem hele badeværelset.

Overvejelser

Installer ikke en fugt-resistente panel over en separat dampspærre, såsom polyethylenfilm, der kan fælde fugt i panelet, forårsager gips partikel interiør til nedbrydes gradvist. Fugt-resistent drywall kan ikke mindske risikoen for skimmelsvamp, men mug resistent drywall frastøder normalt fugt ud over nedslående skimmelvækst. Hvis du erstatter drywall i et badeværelse med en tidligere skimmel problem, vælge mug resistent paneler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com