Har et gulv brug for ekstra støtte når du installerer en støbejern badekar?

February 12

Støbejern bøtter vejer væsentligt mere end moderne glasfiber badekar. Uanset denne vægtforskel dog har de fleste standard gulve styrken til at støtte en støbejern badekar. Mens gulve har brug for ekstra støtte, når du installerer en støbejern badekar, i nogle tilfælde, kan såsom i ældre huse, du vælge at styrke på gulvet før en balje installation for sikkerhed.

Gulvet maksimal belastning

Med standard tværbjælke størrelse på omkring 2 af 6-2-af-8 inches, og den standard tværbjælke afstand på omkring 16 inches, den standard maksimal belastning på gulvet i et værelse i et hus er 40 psf, eller pounds per kvadratfod. Uanset standarden for foranstaltningen repræsenterer denne maksimale belastning rent faktisk ikke den vægt, som et gulv kan støtte pr. fod, men den samlede mængde af vægt sikkert understøttes af gulvet.

Badeværelse Max belastning og badekar vægt

Hvis gulvet var bygget ved hjælp af generelle 16-tommer afstanden, kan du forvente et badeværelse gulv til sikkert holde 40 polyesterfibre. Så, et 5 af 10 fods badeværelsesgulv generelt understøtter op til 2,000 pounds. Dette giver tilstrækkelig støtte for de fleste støbejern badekar, som kører under 500 pounds, selv når fuld. Da badekar er en badeværelse korte selv, er badeværelse i et hjem ofte bygget med dette i tankerne. Det betyder, at ordet allerede kan styrkes for at holde endnu mere vægt. Hvis du har de oprindelige planer til hjemmet, kommer de i handy i at kontrollere dette.

Opgradering af overfladen

Hvis du er bange for, at et badeværelsesgulv ikke giver tilstrækkelig støtte for en støbejern badekar, kan du vælge at opgradere overfladen af gulvet. Den ældre træ får, den svagere træ får, især i et rum, hvor bestyrelserne havde konstante udsættelse for fugt. Udskiftning af gamle træplader med nye træplader yde hjælper med at yderligere støtte. Du kan også vælge at skifte ud gamle træ gulvbrædder med en gulvmateriale bære mere vægt, såsom Oriented Strand Board eller OSB.

Tilføje strøer

Opgradering af overfladen af en undergulvet er ikke den eneste mulige løsning for at styrke et gulv for at støtte en støbejern badekar. Et undergulv kan også styrkes under gulvbrædderne. Tilføj ekstra støtte til et gulv under gulvbrædderne ved at tilføje ekstra strøer på gulvet. Gøre dette ved enten at fjerne gulve overflade planker hele vejen tværs over gulvet og installere ekstra strøer i samme retning som de oprindelige strøer eller ved at skære mindre strøer og installere dem vinkelret i forhold til de oprindelige strøer i gulvet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com