Har et hus har en Garage eller Carport?

April 18

Har et hus har en Garage eller Carport?

Afhængigt af placeringen diktere boligejernes foreninger (HOAs) og/eller city lovgivning reglerne for garager og carporte. Nogle kommunale koder kræver garager men forbyde carporte. I mangel af mandater, hjem behøver ikke nødvendigvis en garage eller carport, men pladsen gør et hus mere ønskeligt. Ifølge Realtor.com vil 25 procent af alle køberne nu tre boder i stedet for to; generøse garager tilføje ekstra værdi til egenskaben.

Bygning omkostninger

Husejere bruger i gennemsnit $60.000 til at tilføje en to-stall garage og kan forvente at genvinde næsten 60 procent af udgifterne, ifølge Cost vs værdi rapport 2010-11 i "Remodeling" magasin. Hvis du er på et budget, carporte kommer med en mere økonomisk prisseddel, men rummet tilbyde ikke så meget beskyttelse eller opbevaring som en garage. Fordi nogle mennesker ikke vil overveje hjem uden en garage, vil du indsnævre din pulje af potentielle købere ved at vælge en carport. Hvis du planlægger at bo i dit hjem på ubestemt tid, bliver videresalg værdi mindre af et problem.

Køretøj beskyttelse

Carporte yde en vis beskyttelse fra elementerne, men garager giver større sikkerhed for køretøjer og udstyr. Tyve kan hot-wire biler sidder i en indkørsel eller carport, men de er mindre tilbøjelige til at målrette køretøjer i en lukket garage. Som efterspørgslen efter platin stigninger, nogle kriminelle Fjern katalysatorer fra sårbare køretøjer venstre ud i åbne, hedder "USA Today." Egern og kaniner gnave gennem bil slanger og forårsage skader på udsatte køretøjer; give afkald på en garage kan koste penge i sidste ende.

Bekvemmelighed

I perioder med dårligt vejr værdsætter husejere en vedhæftet carport eller garage. Føreren behøver ikke at bekymre sig om rydning af sne fra forruden eller at blive våd i et regnskyl. I kolde klimaer forventer de fleste auto ejere nogle form for bil opbevaring. Selvom fritliggende bygninger er mindre ønskeligt, værdsætter købere ethvert køretøj shelter med ekstra lagerplads til plænen udstyr og værktøj.

Andre indstillinger

Hvis du ikke ejer en bil, vil tilføje en præfabrikerede skur eller opbevaring rum under dækket give dig ekstra plads på et begrænset budget. Selvom en græsplæne service tager sig af værftet, ønsker du stadig et let tilgængeligt sted for cykler og udendørs gear. Check med opbygning af embedsmænd og/eller HOA for nogen regler vedrørende woodsheds og udhuse. Hvis alt andet fejler, leje lagerplads fra en pålidelig nabo, der har lidt plads til overs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com