Har jeg brug for byggetilladelse til at bygge en veranda?

January 10

Har jeg brug for byggetilladelse til at bygge en veranda?

Opbygning af en veranda lyder måske ikke som et større byggeprojekt medmindre våbenhuset er et kompliceret design eller dramatisk ændrer Husets udseende; dog i nogle steder, skal selv mindre byggeplaner tildeles en byggetilladelse. Byggetilladelser er normalt opnås gennem offentlig sikkerhed afdelinger af specifikke styrende organer af en by eller bydel, Amt og stat. Byggetilladelser regulere hvad og hvor strukturer kan opbygges og er opnået ved at betale et gebyr.

Boligejere foreninger

Et stigende antal kvarterer administreres af boligejere foreninger, der dikterer, hvad kan eller ikke kan gøres til landskabspleje og hjem i front, side eller baggårde. Afhængigt af om dit hjem er placeret i en HOA-administreret egenskab eller på de specifikke forordninger for HOA, du kan eller kan ikke være tilladt at bygge en veranda. Hvis din HOA forordninger ikke er specifikke på hvad er tilladt så vidt veranda stilarter, størrelser, ændringer eller tilføjelser, andragende HOA bestyrelsen med din nøjagtige bygning planlægger at anmode om byggetilladelse.

By eller bydel tilladelse

Byer generere indtægter fra salg af byggetilladelser. Normalt er kravet om byggetilladelse baseret på dimensioner af den foreslåede byggeprojekt. For eksempel, en 4-ved-4-fods-verandaen kan ikke kræve en arbejdstilladelse, men hele-hus-længde, overdækket, wrap-around veranda kan. Nogle tilladelse forordninger kan være baseret på type af fundament opført for den pågældende veranda. Har de nøjagtige dimensioner og bebyggelsesplan er tilgængelig når du går til din bys offentlige sikkerhed eller bygning department for at betale og ansøge om en bygning giver. Der kan være andre krav, der er bemyndiget af ansøgningen.

Amtet tilladelse

Ud over din by byggetilladelser, kan din amt kræve en særskilt tilladelse. Igen, amter tjene midler fra udgifter til tilladelser, hvilket gør det til amtets fordel at kræve tilladelse på visse projekter. County sikkerhed koder er også håndhæves ved udstedelse af byggetilladelser. Nogle amter kræver anvendelse af bestemte materialer eller forbyde visse materialer fra alle byggeopgaver uanset størrelsen på projekt eller veranda. Flere og flere amter gør forskellige applikationer tilgængelige online; nogle kan downloades, men skal blive sendt via regelmæssige posttjenester.

Statslig tilladelse

Stater regulerer bygningsreglementer, sikkerhedsregler og miljøbestemmelser for at bevare sammenhængen i sikkerhedsniveau for strukturer bygget i denne stat. Særlige bygningsreglementer gennemtvinges for offentligt finansierede offentlige boliger egenskaber eller historiske strukturer. Der er begrænsninger på hvad kan ændres om disse typer af bygninger og en veranda kan eller kan ikke tillades. Statens bevarelse af historiske bygninger afdeling eller socialt boligbyggeri afdeling vil have oplysninger om hvorvidt en veranda kan være bygget på disse strukturer. Byggetilladelser udstedt gennem staten er udstedt fra bygning inspektør, offentlig sikkerhed eller nødsituation tjenester afdelinger afhængigt af din tilstand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com