Har jeg brug for en tilladelse til at installere et Metal tag?

January 29

Har jeg brug for en tilladelse til at installere et Metal tag?

Metal tagdækning er en holdbar og alsidig tagdækning system. Nye metal tagdækning produkter er blevet indført i de seneste årtier, hvilket gør dem en overkommelig og attraktive valg. Hvis du er fristet til at installere et metal tag, skal du få de korrekte bygning tilladelser, der kræves af dit kvarter og kommune.

Metal tagdækning

Metal tagdækning er særdeles holdbare. I virkeligheden, mange velholdte kobber og stål tagene har varet et århundrede eller mere. Metal er alsidig, fordi den er tilgængelig i lange, lodrette paneler, der kan installeres på lavt toneleje tagene. Forskellige teksturer og farver give metal til at efterligne dyrere materialer såsom skifer og ler flise. Afhængigt af produktet og typen af installation, kan metaltag ser gammeldags eller moderne.

Tilladelser

Uanset om du bruger metal eller andet materiale, en ny tag installation kræver byggetilladelse, hvis din by, Amt eller by kræver. I nogle steder påhviler det entreprenøren at sikre godkendelsen. I andre påhviler det boligejer at få det. Der er normalt en bygning tillader gebyr, som kan være enten et fast gebyr eller en afgift baseret på en procentdel af projektets værdi.

Kode

Du eller din entreprenør også skal sikre, at din metal tag opfylder lokale bygning kode krav. Faktorer påvirket af kode omfatter taghældning, brugen af farlige materialer--bly lodde, for eksempel-- og slags substrat kræves.

Boligejere foreninger

Hvis du bor i et historisk kvarter eller i et kvarter med en boligejere association (HOA), kan du være begrænset i tagdækning valg. I et historisk kvarter, for eksempel, kan du ikke installere en præformerede rød eller grøn metal tag i stedet for en mere traditionel stående søm kobber tag. Mange HOAs kræver tagene skal udskiftes i naturalier i både materiale og farve. Faktisk er HOAs og lokale bevarelse embedsmænd gode kilder til oplysninger, når de begynder en tagdækning projekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com