Har køkkenø vasken & køkkenvask skal Match?

November 30

Har køkkenø vasken & køkkenvask skal Match?

Udsmykning dit køkken betyder, at overveje din favorit farver og temaer til at gøre rummet alle dine egne. Hvis køkkenet har plads nok til en ø, og du vil installere en ekstra vask, gør matchende vigtigste køkkenvask med øen vasken for et koordineret look. Men det er ikke nødvendigt at matche de to håndvaske nøjagtigt--at vælge to nuancer i den samme eller modsatte farve familier kan faktisk gøre dit køkken mere visuelt tiltrækkende.

Matchende lys neutrale

Hvis du vil pryde dit køkken i lyse neutrale farver, er dræn i nuancer såsom valnød eller kanel en rigtig god idé. Tan vægge med hvide paneler vil supplere køkkenet godt til en samling af varme toner, der gør den køkken plads særlig indbydende. Cool neutrale farver klassisk hvid og pastel eller skifer grå på væggene eller kabinetter gøre køkkenet synes lidt mere åbent. Matchende rustfrit stål køkkenvaske for de vigtigste kabinet og øen er et passende valg for køkken indrettet i disse lys men cool neutrale. Vaske af rustfrit stål er særlig hygiejniske, at gøre tilberedningen mere sanitære.

Matchende mørke neutrale

Mørke neutrale nuancer som chokolade brun, trækul grå, og selv sort er imponerende Tilføjelser til dit køkken. For eksempel, hvis du har installeret grå marmor på din vigtigste køkkenborde og køkkenet island, vil sort dræn matche smukt på begge overflader. Et køkken med en sort, hvid og farve tema vil drage fordel af sorte køkkener samt, fx sort dræn for røde øen og køkken tællere. Dybe brune er et varmt supplement til et køkken, prydet med ellers let eller medium metallisk neutrale farver såsom guld og bronze. Installere mørkegrå dræn for de vigtigste køkkenområde og øen giver køkkenet et moderne udseende, især når klassiske hvide eller sorte fliser bruges til tælleren, og der er minimal dekorationer i rummet.

Supplerende varme farver

Et køkken indrettet i varme nuancer såsom orange, gul, pink og rød vil se endnu mere slående, når du vælger to nuancer i familien varm farve til din vigtigste køkken og øen vask. For eksempel, er en tropisk tema køkken flot med fersken-orange vigtigste vask, og en supplerende fuchsia vasken for øen. Lyse hvide vandhaner vil gøre vasken farve endnu mere mærkbar. For et køkken prydet i mere afdæmpede varme toner, er pastel gul vask installeret midt i muskatnød-farvet counter top marmor, og en matchende rose pink vasken for øen iøjnefaldende uden at være for overvældende.

Supplerende kølige farver

Nuancer i farvegruppen cool som lilla, blå og grøn, gøre køkken indretning særligt opfindsomme. Grå eller sort marmor tællere, eller endda elfenben-flise tællere, er straks livede med en aubergine vask for de vigtigste køkkenvask og en jalapeno grønne vask for øen. Hvis en cool farve er den vigtigste nuance til køkkenet, vælge to nuancer af den samme nuance for funktionen og øen synker. For eksempel, ser en blå køkken endnu mere imponerende med en robin egg blå vigtigste vask prydet med sølv eller platin-farvet vandhaner, sammen med en royal blå ø vask og en guld eller bronze hane at blande metal nuancer og blå nuancer.

Varme og kølige farve blandinger

Kombinere både varme og kølige vasken farver for at tilføje prikken over i'et til en multi-farvede køkken. Et køkken med en blomst tema ser godt med rose rød vask for den store tæller, og en græs grøn vasken i køkkenet island. Rød og grøn er også farve hjul modsætninger, så den varme og kølige tone supplerer hinanden godt. Et køkken med frugt tema ser godt med farvet dræn så godt. For eksempel, installere en mandarin stor vask på den mest fremtrædende køkkenbord til at gå med blåbær vasken på øen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com