Har Maytag tørretumblere Reset knapper?

November 8

Maytag tørretumblere har flere funktioner, herunder en højtydende motor, reducerede vibrationer, fugt sensorer, rynke-forebyggelse indstilling, variabel tør for forskellige varer og tekstiler og forskellige temperaturindstillinger. Sig genstand at Maytag tørretumblere ikke har, men er en reset-knap. Det er muligt at nulstille tørretumbler igennem et par trin.

Sikring eller afbryder

Tørretumblere bruge to husstand afbrydere eller sikringer for at kunne fungere fuldt ud. Hvis tørretumbleren fungerer ikke som forventet eller ikke arbejder på alle, kan tørretumbleren nulstilles ved at erstatte eller nulstille sikring eller afbryder efter behov.

Fejlkode

Maytag tørretumbler kan vise en fejlkode, hvis der er opstået et problem med tørretumbleren. Eksempler på fejlkoder for Maytag tørretumblere "AF," "PF" eller "F" med et nummer. Nulstil tørretumbleren, hvis en fejlkode opstår ved tryk på "Power/annullere" to gange og derefter vælge en cyklus og tryk på "Start".

Nulstil cyklus udvalg

Hvis tørretumbleren skal nulstilles simpelthen fordi cyklussen skal ændres, stoppet eller ændret, tryk "Power/annullere" en gang til at annullere den aktuelle cyklus. Vælg den ønskede cyklussen, efterfulgt af eventuelle modifikatorer og cyklus muligheder. Tryk på "Start/Pause" at begynde en ny cyklus.

Fuld Reset

Det er ikke ualmindeligt at nødt til at nulstille en tørretumbler, efter en fejlkode er løst eller hvis tørretumbleren lukke ned for at forhindre en termisk overbelastning. Afbryd strømmen til Maytag tørretumbler og vente 30 minutter. Efter 30 minutter, genoprette magten og foretage et nyt valg. Hvis problemet fortsætter eller tørretumbleren vil ikke fungere, afbryde strømmen igen og kalde Maytag til service.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com