Harbor brise loft Fan installationsinstruktioner

October 27

Harbor brise loft fan efterlyser en standard installation, men nogle elektriske viden og forberedelse er nødvendig. Disse instruktioner er en standard fan installation med pull kæde kontrol.

Tjekliste

Før du begynder installationen, skal du kontrollere, at du har alle de nødvendige dele for korrekt installation. Sørg for at knivene er mindst 30 inches fra forhindringer og mindst 7 fod fra gulvet. Sluk for afbrydere og vægkontakt til det rum, der kræver installation. Svare til package indhold listen mod elementerne i din boks. Ikke begynde installationen uden de påkrævede varer.

Monteringsbeslag

Begynde med monteringsbeslaget. Fastgør monteringsbeslaget til boksen outlet med skruer, fjedrende og flade skiver. Monteringsbeslaget er det udstyr, der understøtter fan. Det er meget vigtigt at beslaget være sikret korrekt for at undgå skade. Forsigtigt fjerne motor skruer og lås skiver fra motoren.

Wiring Information

Din standard ledninger farver for installation er sorte, blå, hvid og grøn. Den sorte ledning er den varme strøm til blæseren. Den blå ledning er varme strøm til lys kit. Den hvide ledning er for fan og lys kit. Grønne eller nøgne farvet wire er din jordledning. Hvis dit loft ledninger er enhver anden farve, stop installation. Kontakt en elektriker for professionel installation.

Wire Installation

Tilslut den sorte ledning fra blæseren til den sorte ledning fra loftet ved hjælp af en wire møtrik. Tilslut den blå ledning fra blæseren til den blå ledning fra loftet ved hjælp af en wire møtrik. Nødder skal medtages i dit loft fan kit. Gentag processen med de hvide ledninger. Slut de grønne jordet ledninger sidst ved hjælp af den samme proces.Strip enderne af tråd isolering og vride de nyligt tilsluttet ender med tænger. Cap hvert sæt af tilsluttede afslutninger med wire-stik og Pak hver stik separat med elektrisk tape.

Motor samling

Juster den motor samling til monteringsbeslag i loftet. Sikre den motor samling til beslaget ved hjælp af medfølgende flade skiver og møtrikker. Fjern skruerne i monteringsholderen og tilføje lås i skiver. Dække de motor samling med motorhuset og sikkert det på plads med skruerne.

Knive

Fastgør klingen våben under en kniv med klinge skruer og blade skiver én vinge ad gangen. Stramme bladet fast, efter at de alle er installeret. Tilslut klinge arm med motor med motor skruer og lås skiver. Sikre skygge filterplade med skruer. Tråd pull kæder på den ydre rand af skygge filterplade. Indsæt din pære efter den anførte effekt. Installere glasskærm specifikationerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com