Hårdføre dværg stedsegrønne buske, der vil vokse i containere

May 17

Hårdføre dværg stedsegrønne buske, der vil vokse i containere

Stedsegrønne buske forlade haven ser levende hele året rundt. Mange har smukke blomster og give frodige grønne farve i vintermånederne. De fleste er hårdfør men kan vokse fra deres containere, så omhyggelig udvælgelse og plantning af dværg sorter vil sikre, at dine planter gør godt. Vær sikker på at plante dine containere med den korrekte type af kompost. Mange buske foretrækker syre jord og vil kun trives i ericaceous eller sure kompost.

Dværg nåletræer

Nåletræer er alsidige, idet de kan vokse meget store, men også arbejde godt i beholdere til beskeden vækst. Golden falske cypres er hjemmehørende i Nordamerika og vokser ikke mere end 2 fod høje. Den trives i containere placeret på et solrigt sted. Golden falske cypres blomst ikke, men det giver interessante nuancer af grøn hele året rundt. Enebær gamle guld er guld for det meste af året, men vender bronze i efteråret og har en overordnede vane. Det aldrig når mere end 2,5 fod høj men vil sprede sig udad, hvis du tager den ud af potten. Andre sorter af enebær omfatte Andorra kompakt som er lavt voksende og går en blomme farve i efteråret.

Euphorbia

Euphorbia producere Boldformet blomster i foråret i en række farver. Mange dværg sorter, som er ideelle til containere. Purpurea Vortemælk Busk er en evergreen, med levende røde skud og blade. Dens blade Drej lilla om foråret før grøn-gul blomster vises. Det tolererer de fleste jordtyper og vil kun vokse til en maksimal højde på 4 inches. Et mindre udvalg er snigende Vortemælk. Dens blå-grønne blade ligner sukkulenter og kan trail ud af højere gryder med grønlig-gul blomstrer i foråret. Vælg Euphorbia omhyggeligt, da nogle er kun half-hardy.

Azalea

Azalea blomster kommer i mange forskellige farver og er ideelle til containere. De blomstrer i foråret samtidig opretholde mørke grønne blade for resten af året. Den røde azalea producerer masser af tragt formet, dobbelt lyse røde blomster i slutningen af foråret og tidlig sommermåneder. Det kræver veldrænet ericaceous kompost eller syre jord og langsomt voksende. En anden dværg rød sort, der fungerer godt er geisha rød, som klarer sig godt i ekstreme klimaer. Gumpo hvid producerer masser af hvide tragt-formet, blomster på en dværg, kompakt plante. Det trives i beholdere, men er kun half-hardy.

Japansk skimmia

Japansk skimmia er en kompakt stedsegrøn busk med mørke grønne blade, som har rød markering på kanten. De vokser ikke højere end 2,5 fødder og blomst i foråret i veldrænet sure jord. Skimmia rubella har mørke stedsegrønne blade farvet med rød. Blomsterknopper vises i efteråret, men vente til foråret at åbne for at producere duftende blomster.

Lavendel

Dværg lavenders har alle kvaliteter af de større sorter men forbliver kompakt hele året rundt. Der er mange forskellige typer, som trives i containere og give året rundt stedsegrønne blade. Dansk lavenders omfatter dværg munstead, der har blå blomster og duftende grå/grønne blade og vokser ikke er højere end 1,5 fødder. Skære det ned efter blomstring vil hjælpe med at holde planten busket. Sorten hidcote virker også godt i en gryde. Det har en af de mørkeste lilla blomster af enhver lavendel. Nana Alba har hvide blomster og en kompakt vækst vane at nå mere end 1 fod høje. Der er mange spanske sorter af lavendel, men disse er mindre hårdføre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com