Hårdføre Hibiscus skadedyr

August 5

Hårdføre Hibiscus skadedyr

Hårdføre hibiscus planter dyrkes for deres resistens over for skadedyr, sygdomme og andre problemer, ud over de farverige og attraktive blomster de producerer hver vækstsæson. Selv om den hårdføre hibiscus er forholdsvis modstandsdygtige over for skadedyr problemer, truer nogle insekter træet.

Hibiscus Sawfly

Hibiscus sawfly larver ligne små larver og er den alvorligste skadedyr trussel mod de hårdføre hibiscus, ifølge University of Florida IFAS udvidelse hjemmeside. Disse insektlarver vokser i grupper på en hårdfør hibiscus og har potentiale til at defoliate hele anlægget i en kort tid. Hårdføre hibiscus planter, der mister deres blade er mere modtagelige for sygdommen problemer og blive ude af stand til at producere nye vækst eller blomster.

Kontrol

Fjerne og dræbe sawfly larver i hånden, som de er bemærket på anlægget. At reducere populationen af sawflies på den hårdføre hibiscus beskytter bladene og forhindrer insekter fra voksende modenhed og vender tilbage til træet hibiscus. Anvende et pesticid eller en insekticid sæbe til de hårdføre hibiscus at kontrollere tilstedeværelsen af sawfly larver og dræbe nogen æg eller larver, der en besigtigelse vil undlade at fange.

Whiteflies og Spider mider

Ifølge University of Florida IFAS udvidelse hjemmeside omfatter de andre store insekt trusler mod hårdføre hibiscus planter whiteflies, spider mider, græshopper og mealy fejl. Denne gruppe af insekter angriber bladene af de hårdføre hibiscus, svækkelse bladene og gøre planten mere modtagelige for andre sundhedsmæssige problemer. Leaf skader reducerer mængden af sollys i hibiscus modtager, svækkelse træet og begrænse dens evne til at sætte ud af sin karakteristiske blomster.

Pesticider og pleje

Anvende pesticider til de hårdføre hibiscus i det tidlige forår. Følg producentens anvisninger, der følger med pesticider for de bedste resultater; forkert anvendt kemikalier undlader at beskytte træet mod insektangreb og forårsage miljøødelæggelser. Spray pesticider på den hårdføre hibiscus i hele vækstsæsonen at beskytte det fra nye generationer af skadedyr. Beskære hibiscus i det tidlige forår til at fjerne beskadigede grene og forhindre dem i at blive værter for skadelige skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com