Hardie bestyrelsen tag Trim ideer

August 21

Hardie bestyrelsen tag Trim ideer

Fiber cement trim planker har en fordel frem for træ, de er vejret stram og tilgængelige prefinished i forskellige farver. Hardie board brand har den ekstra fordel at være tilgængelige i et større udvalg af stilarter, teksturer og størrelser end almindeligt træ trim. Men ikke så billige som groft materiel, koster Hardie bestyrelsen produkter en brøkdel af prisen på pletten-kvalitet træ. Udskiftning din trim behøver ikke at være om ganske enkelt at sætte op hvad du tog ned - benytte lejligheden til at få kreative og ændre udseendet af dit hus til bedre.

Glat og moderne

Glat HardieTrim bestyrelser giver en ren, moderne look egnet til de fleste hjem stilarter. Den nontextured overflade er mindre tilbøjelige til at samle snavs, hvilket gør det til et ideelt valg for lav vedligeholdelse hvid trim. Brug mindre bredder til at holde trim uanselige, eller brug brede planker til at tilføje en ny visuel linje til vinkler i dit hus--dette udseende er særligt effektive på huse med lav tag, som kan se almindeligt med små trim.

Rustikke træ korn

Den rustikke HardieTrim er struktureret til at efterligne udseendet af træ korn uden at ofre fugt modstand. Ideel til rustikke hjem, gårde og kunst og kunsthåndværk stil hjem, træets årer vender trim til et brændpunkt hvis der er ingen andre træ tekstur til stede på dit hus. For at bære look længere, bruge den rustikke HardieTrim rundt om vinduer og døre samt langs taget. Dette look virker bedre i landdistrikter end i byområder, hvor det kan komme ud som popsmart.

Crown Molding

Hvis du har en kolonial-stil hjem der bør for et særligt præg, kommer Hardie Trim i en crown molding stil, der er lige så vejrbestandig som planker lavet til udvendig brug. Denne stil er bedre for lys-farvede trim, fordi en mørk farve kan forårsage profil kan ikke ses fra afstand. Selv om kroneformen ser rart, når det anvendes på taget og omkring døre og vinduer, hvis dit hjem har en stor mængde af trim, limit trim til enten tag og døre og vinduer. Ellers, de konkurrerende linjer fra trim-profil, taget form, og de steder og figurer af åbninger vil skabe en visuel rod.

Få Fancy

Der er ingen lov, der siger, du skal bruge Hardie bestyrelsen i formen du købte det i. Hvis du er dygtige med en stiksav, eksperimentere med at skære dine egne design ind i kanten af brættet. En flosset mønster vil helt passer til et victoriansk hjem, mens en dæmpet bølge vil tilføje charme til en strand hytte. Undgå stærke mønstre, der ikke normalt findes i arkitektur--mens en flosset mønster er klassisk, en zig-zag eller saw tand mønster kan være en smule brat.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com