HardiePlank vs mursten

June 6

HardiePlank vs mursten

Opdatering af ydersiden af et hjem kan være sjovt for ejere: installation af nye landskabspleje, omlagt en veranda og vælge en ny ydre. Når du vælger den nye udvendige, er det vigtigt at afveje fordele og ulemper ved forskellige materialer, selv materialer, der er forholdsvis ens, som HardiePlank og mursten sidespor. Når de evaluerer sidespor valg, overveje den overordnede vedligeholdelse, holdbarhed, levetid og omkostninger.

Identifikation

HardiePlank er et varemærke-type af fiber-cement sidespor af firmaet James Hardie. Det er en støbt produkt, der kan gøres til at genskabe udseendet af en række forskellige teksturer, herunder mursten, sten og træ. I mellemtiden, laves mursten lavet af ler, der er formet ved hjælp af pres derefter fyret i en ovn eller soltørrede i den rigtige region og klima. Mursten er traditionelt rød på grund af tilstedeværelsen af jern inde clay, som forvandler en skygge af rødlig brun under tørringen.

Vedligeholdelse

HardiePlank kan kræve lejlighedsvis vask, såsom der sprøjtes ned med en slange, til at fjerne snavs, snavs og andre buildups. Det samme krav gælder for mursten. Mursten sprøjtes ned regelmæssigt ved hjælp af en slange. Som de udvendige aldre, kan begge materialer kræve udskiftning af beskadigede områder, såsom halvtosset paneler af fiber cement eller forringelse af fælles caulk mellem murstenene.

Holdbarhed

Både mursten og HardiePlank er ekstremt resistent mod rot, termite og andre insektangreb. Dette er fordi de er begge fremstillet af uorganiske materialer som ler og cement. Deres sammensætning også gør dem resistente mod skader fra Sol, vind og regn. Mursten og HardiePlank er også modstandsdygtige mod brand. Men både mursten og HardiePlank kan blive revnet med stumpe kraft.

Levetid

HardiePlank kommer med en 30-års begrænset garanti, giver det en minimum levetid på 30 år når korrekt installeret og vedligeholdt. Derfor kan HardiePlank levetid variere meget afhængigt af områdets klima og vedligeholdelse vaner af ejeren. Tidligere, blev det konstateret at ler mursten kunne have en levetid på op til 650 år, ifølge ler mursten For god organisationen. Organisationen bemærker også, at mursten ikke kan engang kræver nogen reparation indtil 68 til 113 år.

Omkostninger

I sammenligning, HardiePlank, om et varemærke-produkt, så koster mindre end mursten sidespor. Ifølge kvalitet Smith, udgifterne til cement-fiber sidespor spænder fra omkring 4,50 dollar op til $9,00 per kvadratfod på tidspunktet for offentliggørelsen. I mellemtiden, mursten koster betydeligt mere, spænder mellem $11,00 og $15,00 per kvadratfod på tidspunktet for offentliggørelsen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com