Hardiplank vs Vinyl

December 20

Hardiplank vs Vinyl

Hardiplank og vinyl er to af de mest almindelige materialer, der anvendes i hjemmet byggeri. Selvom hardiplank bruges primært som en konstruktion materiale til huse, har vinyl mange anvendelser uden for rammerne af byggeri. Forstå, hvordan disse materialer sammenligne hjælper forbrugerne med at foretage intelligente beslutninger, når der opføres et nyt hjem.

Materialer

Hardiplank---en fiber-cement blanding---er blevet meget almindeligt på boliger. Selv om det ligner meget vinyl---også kendt som poly-vinyl chlorid, er vinyl en type af plast.

Pris

Selv om hverken type materiale betragtes som dyre, er vinyl billigere end hardiplank sidespor da det er billigere at fremstille.

Holdbarhed

Hardiplank tager kant over vinyl i holdbarhed. Da hardiplank er en blanding af cement og glasfiber, vil det vare meget længere end vinyl.

Sort

Den store aspekt omkring vinyl og hardiplank er deres udvalg. De kan begge efterligner træ i lange plader, eller kan opdeles i en række mindre figurer, afhængigt af præference for boligejer.

Vejr

Ulempen til hardiplank og vinyl er deres evne til at udholde storme. Hardiplank er tilbøjelige til at bryde og skår, mens vinyl kan løsrive og bøje let.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com