Hårdttræ gulv farvning problemer

December 8

Hårdttræ gulv farvning problemer

Hårdttræ gulvbelægning bidrager til både moderne og traditionelle udseende og kan vises renere og pænere end tæppe. Selv om hårdttræ ikke har problemer med pletter som let absorberende tæppe, har det sit eget sæt af problemer. Plet, der farver og beskytter trægulve fra mund trafik og fugt kan bidrage til flere problemer under dens anvendelse og selv længe efter det har tørret.

Ujævnheder

Forskellige niveauer af glans og glans eller forskellige niveauer af pels tykkelse er knyttet til flere mulige årsager fra fejlagtig anvendelse af pletten kontaminering under tørring og endda en skrå gulv. Desværre, ingen enkel løsning er tilgængelige for dette problem; Strip pletten og re-plet på gulvet.

Solen mørkfarvning

Et af de mest almindelige problemer med hårdttræ, om farves eller ej, mørkfarvning under sollys, hvilket sker ikke som følge af pletten men som følge af naturlige olier fundet i skoven. Over tid, vil træ udsættes for direkte sollys mørkere betydeligt, efterlader tydelige grænser og endda figurer hvor tæpper og møbler har dækket gulvet. Ved hjælp af en plet, der indeholder UV beskyttelse kan hjælpe med at minimere denne effekt, og flytte dine møbler regelmæssigt vil hjælpe gulve mørkere mere jævnt.

Klistrede

Lejlighedsvis, pletter eller finish lagt på et bord vil ikke forhærde korrekt, men i stedet vil efterlade en klæbrig rest. I dette tilfælde forhindrer garvesyre i den træplade pletten fra overholde korrekt træ; pletten sidder på toppen og størkner til en klæbrig rod. Erstatte bestyrelser, der reagerer med pletten eller slutte på denne måde.

Pet pletter

Selv mindre pletter forladt af kæledyr kan mærkbart mark og misfarve finish af en hårdttræ gulv. Mens meget mindre pletter, hvis rengøres hurtigt, er flytbare af lys slibning af finish, tunge pletter eller pletter, der har sat over tid kan sive forbi målstregen og ind i skoven. Lakering er nødvendige for tunge pletter, og ved hjælp af en medium-tonet pletten kan bidrage til at minimere udseendet af pletter, der mørkere træ.

Striber

Mark af nogen i en fart, striber er tilbage i hårdttræ pletten af brugere, der spreder pletten for hurtigt eller bruger det forkerte beløb af pletten. Specielt synlige i vandbaseret pletter, bevæger sig for hurtigt gennem en farvnings-job kan tørre pletten til forskellige priser, forårsager striber til form. Striber er minimeret ved at tilføje et jævnt lag efter fornyet screening gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com