Hårdttræ undergulvet forberedelse

September 29

Enhver hårdttræ gulv installation har brug for et niveau undergulvet skal lykkes. Uden ordentlig hårdttræ undergulvet forberedelse, gulvbelægning ofte bliver ujævn eller knirker. Korrekt forberedelse af undergulvet indebærer fastsættelse af undergulvet skruer under overfladen af undergulvet og tager uanset skridt nødvendigt at niveau krydsfiner undergulvet. Dette kan være så simpelt som slibning fra høje steder eller så kompliceret som helt at fjerne det eksisterende undergulvet og erstatte den.

Tøjrens og forberedelse

Før du begynder installationen, skal du omhyggeligt rense træ undergulv for at fjerne enhver negle og andre rester fra byggeprocessen. Det er bydende nødvendigt, at du forsænke enhver søm eller skruer i subflooring så de ikke forstyrrer floor installationsprocessen. Hvis du ikke kan indstille søm eller skrue under overfladen, trække det og erstatte det med en ny. Gå over hele overfladen af gulvet. Lytte til knirker. Hvis du høre nogle, stramme de nærliggende skruer. Se efter tegn på svaghed i subflooring i en ældre hjem. Skåret ud dårlige steder, og om nødvendigt erstatte den gamle subflooring med nye krydsfiner.

Udjævning

Hvis dit undergulv har kun et par områder med høj steder, kan du tage sig af problemet med en hånd sander. For større arbejdspladser gør et gulv edger eller rystepudser kort proces med udjævning krydsfiner subflooring. Det er muligt at leje speciale værktøjer på store hjem forbedring butikker og Biludlejning forretninger. Husk at bruge en støvmaske, når du arbejder med disse værktøjer. Fyld lave steder med gulvet lappe sammensatte. Bland det ifølge pakken instruktioner og sprede det på de lavere dele af undergulvet, ved hjælp af en murske. Udtynde kanterne af den lappe sammensatte at oprette niveau en overflade som muligt. For mindre områder, kan du muligvis lægge en base af tynde tagdækning følte i de lave områder at gøre undergulvet niveau.

Vandindhold

Hårdttræ gulvbelægning naturligt udvider og kontrakter, og du vil subflooring at gå med det. For meget fugt i undergulvet kan forårsage for meget ændring, som kan resultere i hårdttræ gulv buckling. Før du installerer hårdttræ gulvbelægning, bruge en fugt testkit. Typisk, hvis fugt læsning er på 4 procent eller mindre, subflooring er klar. Ellers skal du overveje at installere en fugt barriere for at holde fugten i undergulvet påvirker gulvets overflade. Hvis krydsfiner undergulvet hældes over nyligt beton, give konkrete mere tid til at helbrede før installere hårdttræ gulvbelægning.

Underlag

Underlag kan tjene som fugt barriere, men det fungerer også som en støjskærm. Det kan være tunge tagpap, eller du kan vælge et underlag til trægulv. Rul strimler af underlag til at dække gulvet, og derefter tape kanterne sammen. Det afhænger af underlag om du Hæft det til undergulvet eller overlade det løs. For at afslutte hårdttræ undergulvet forberedelse, fjerne løse elementer, der kan forblive på toppen af underlag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com