Hardwood Floor efterbearbejdning produkter

February 18

Hardwood Floor efterbearbejdning produkter

Du skal bruge bestemte produkter man refinish hårdttræ gulve. Mens de er magen til andre træ efterbehandling produkter, er de specielt formuleret til at forhindre glatte gulve og at beskytte træet mod ridser. Slibning specialudstyr kan fratage alle eksisterende finish off dine gulve i rekord tid i forhold til hånd sanders. Du kan så afslutte dit gulv med en base coat af pletten og derefter en top coat, ved hjælp af en række applikatorer.

Slibning udstyr

Før du Lakering trægulve, du har brug at slibe dem ned for at fjerne alle de eksisterende finish. For denne type arbejde, vil almindeligt sandpapir ikke klippe det. Et gulv slibning maskine og edger kan både effektivt sand dine gulve ned nøgne træ og er tilgængelige til leje fra mange isenkræmmere. Gulvet sander fungerer godt for de vigtigste dele af gulvet, mens edger vil gøre det muligt at du fjerne finish og glatte gulve i nærheden af vægge, døre og indbyggede funktioner.

Base frakker

Base frakker bidrage til at forhindre misfarvning i skoven, hvis du ikke farvning det, før en top coat anvendes. Hårdttræ top frakker, når den anvendes til Bart træ, kan forårsage en tannin reaktion i træ, resulterer i permanent misfarvning. Efter slibning, Påfør underlak ifølge producentens anvisninger og lad det tørre, før du anvender vigtigste top coat. Base frakker er typisk vandbaseret. Velkendte mærker omfatter Minwax, DuraSeal og Cabot.

Pletter

Hårdttræ gulv pletter kan ændre hele udseendet af dine trægulve. Sorter af nuancer er tilgængelige, og du anvender pletten efter slibningen. Når pletten er brugt, skal du ikke en base coat som pletten sæler træet og beskytter det mod reaktioner med top coat. Anvende pletten i små sektioner, gøre det muligt at sidde og derefter tørre overskydende af. Mens dette kan være en tidskrævende projekt, er det typisk billigere end at købe nye gulve i den ønskede farve. Hårdttræ gulv pletter kommer i olie - og vand-baserede versioner, med populære producenter der Cabot og Minwax. Der er også kendt som polystains, som omfatter en træ plet-produkter og en polyurethan top coat blandet. For at beskytte træ gulve, er det typisk en god ide at lakere disse typer af produkter samt et par frakker af regelmæssige top coat.

Top frakker

Det endelige produkt bruges i refinishing trægulve er top coat. Dette produkt er, hvad giver trægulve at attraktive glans, uden at gøre dem glatte. Top coat hjælper også til at beskytte gulvene mod ridser. Når der bruges kun en top coat og underlak, skal du muligvis flere anvendelser af top coat at beskytte træet. Når de anvendes på en plet, behøver du kun én til to frakker. Toplakker er lavet af polyurethan, og kan være enten vand eller olie baseret, eller en hybrid version af to. Når du vælger en topcoat, er det vigtigt at vælge et produkt, der specifikt er anført, det kan bruges på trægulve; regelmæssig træ toplakker kan gøre gulvene glatte. Varathane, Minwax og Cabot gøre versioner af dette produkt.

Applikatorer

Du skal generelt bruge to former for applikatorer, når refinishing trægulve. For detaljerede arbejde fungerer såsom langs kanten af rummet og eventuelle faste objekter, en 4-tommer paintbrush bedst. Dette vil hjælpe sikre, at du ikke får nogen fugemasse eller finish produkt overalt men gulvene. Den vigtigste del af gulvet skal du en syntetisk gulv finish applikator, tilgængelig på de fleste isenkræmmere. Du kan også bruge disse produkter for at anvende pletten, selv om du vil også brug for masser af rene klude til at tørre overskydende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com