Hardy Plank vs Vinyl sidespor

March 13

Hardy Plank vs Vinyl sidespor

Yderside af et hjem kan være dækket i en af mange materialer som mursten, sten, sidespor eller puds. Sidespor er en af de mest populære valg til moderne hjem. Mens der findes andre typer af sidespor, de fleste boliger har enten vinyl sidespor eller fiber-cement planke sidespor (ofte kaldet Hardiplank efter den populære mærkenavn). Hver type har fordele og ulemper, der bør overvejes nøje inden der træffes en beslutning.

Holdbarhed

Sidespor påvirker ikke den strukturel stabilitet i huset, men sidespor typer variere i holdbarhed. Mens begge produkter har lignende standard-brug holdbarhed ratings, vinyl sidespor er anset for at være lidt mindre slagfast end fiber-cement planke, fordi vinyl kan knække eller bule, når de rammes med en gren eller nabolag baseball. Derudover er fiber-cement sidespor flamme-resistent, gør det populære med forsikringsselskaberne. Det betyder også, at i modsætning til vinyl sidespor, plejer det smelter hvis du placerer din grill ved siden af huset. Maling på fiber-cement planking kan, dog skrabe og kan kræve touch-ups.

Vedligeholdelse

Vinyl sidespor er ofte markedsføres som "vedligeholdelsesfri." "" Lav vedligeholdelse"ville være en mere præcis beskrivelse. Vinyl sidespor kan være beskadiget og kan kræve udskiftning. Vinyl sidespor får beskidte og bør være pres vasket hver 2 til 3 år for at holde hus ser friske. Fiber-cement sidespor muligvis også være pres vasket hvert par år og kan også kræve reparation. Den store forskel i vedligeholdelse er, at fiber-cement planke skal males. Fabrikantens anbefalinger på malerarbejde gange varierer, men de fleste husejere finder, at de behøver at genfremstille omkring hvert 10 år.

Udgift

Fiber-cement planke er normalt dyrere at købe og installere end vinyl sidespor, men den brede vifte af kurspoint og mærker for begge produkter gøre en tæppe sammenligning umulig. Da fiber-cement planke skal være malet og malet i hele sit liv, bør omkostningerne ved disse repaints overvejes, når de evaluerer den samlede udgift af de to produkter. Fiber-cement planke hjem kan være berettiget til en forsikring rabat på grund af deres flamme-resistent egenskaber.

Kosmetiske appel

Behovet for at genfremstille fiber-cement planke betyder, at en boligejer kan ændre farven på hans hjem (eller vende en tidligere ejer bad farve beslutning) med relativ lethed. Enhver farve udvendig maling kan anvendes, selv om nogle producenter anbefaler at bruge specifikke maling mærker. Vinyl sidespor er fremstillet i et sæt forskellige farver og kan ikke males. Derfor, farven på huset vil forblive den samme over hele livet af sidespor. Fiber-cement plank "brædder" er bredere end de støbte i vinyl sidespor. Samlet er tiltrækningskraft i vid udstrækning et spørgsmål om korrekt installation og personlige præferencer.

Opfattede værdi

På grund af sin kosmetiske fleksibilitet, brandhæmmende egenskaber og generelt højere omkostninger, er fiber-cement planke normalt anses for at være en high-end produkt end vinyl sidespor. En frisk malet hjem med fiber-cement planke sidespor vil sælger normalt for en lidt højere pris end en lignende hjem, der har vinyl sidespor. Men nogle købere vil ikke købe boliger, der kræver regelmæssig malerarbejde, foretrækker den relativt lav vedligeholdelse af mursten eller vinyl sidespor. Endvidere, viser visse områder af landet en markant præference for en bestemt type af sidespor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com