Harman Pellet komfur installation retninger

January 5

Harman Pellet komfur installation retninger

Harman pilleovne er tilgængelige i en række forskellige modeller og størrelser. Montering af ovnen bliver primært den samme proces for hver model. Gå gennem trinene korrekt installation er afgørende at sikre komfuret er installeret sikkert og korrekt. Installation af rør gennem vægge vil kræve ekstra trin, der er afhængige af de særlige forhold i hjemmet, hvor ovnen bliver installeret. Vejledningen dækker en standard installation med indvendige aftræksrør installeret til komfuret.

Instruktioner

•Sæt komfur på gulve, er ikke brændbart, såsom beton, eller på et brændbart gulv protector. Hvis du bruger et gulv protector, bør det omfatte seks inches fra enhed på hver side, seks inches til fronten og en tomme på bagsiden af enheden.

•Anbring komfuret to fødder fra brændbare vægge på siden, og to inches fra brændbare vægge til bageste af de hopper, som er del af ovnen, der indeholder piller.

•Sæt tre til fem fødder af lodret aftræksrør til udluftning på bagsiden af enheden for at forhindre røgen i at flygte fra komfuret. Sted rør cap på toppen af aftræksrør. Bruge hardware leveres med aftræksrør tilknyttes udluftning på bagsiden af ovnen. I de fleste tilfælde, vil hardwaren omfatter en metal klemme, der holder aftræksrør knyttet til komfuret.

•Plug pellet komfur stikket til en jordet stikkontakt. (En jordet stikkontakt har tre prong huller).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com