Harman Pellet komfur lyse ikke

May 22

At vide, hvordan du foretager fejlfinding af dit hjem varmeapparater er kritisk, især om vinteren når et funktionssvigt varmeapparat kan skabe ubehag i hjemmet i bedste og forårsage dine energiregninger at svæve ud af kontrol og sætte din familie i fare i værste fald. En Harman pellet komfur, for eksempel, kan lejlighedsvis undlade at lys under visse omstændigheder. Fejlfinding af dette problem kræver kun et par enkle trin.

Lav udkast

Ligesom alle forbrænding apparater, pilleovne har brug for luft til at antænde korrekt. Under normale omstændigheder er kræves luften trukket gennem skorstenen flue og lufthuller i ovnen selv. Hvis enten flue eller luft huller er blokeret af aske, sod, uforbrændte piller eller enhver anden debris, vil ovnen undlade at antænde fordi ingen luft gør sin vej ind i forbrændingskammeret. Fjerne skorsten flue for dyr reder, leaf bunker eller bebyggede aske og sod, og fjerne forhindringer fra ovnens luft huller.

Brændstof problemer

En anden vigtig komponent til ovnen antændes og fyring er brændstoffet fodring i ovnen. For pilleovne, brændbart pellets i stedet for naturgas eller andre brændstoffer, så åbner den komfur hopper og fylde det med piller, hvis det er tomt. Fjerne "klinker" eller glas-lignende biprodukter af pellet afbrænding, fra tragten. Luk hopper og igen forsøger at bruge ovnen efter genopfyldning.

Elektriske problemer

Hvis de elektriske komponenter af pellet komfur ikke modtager en god strøm, mislykkes ovnen til at fungere normalt. Først kontrollere den breaker, der styrer kredsløbet, at ovnen benytter og sørg for, at det ikke er udløst. Også Sørg for den komfur stikket er sat sikkert. Alternativt, ovnen kan have blæst en lunte eller dens elektriske komponenter kan blive beskadiget, i hvilket tilfælde du skal have ovnen serviceret for at gendanne den til fuld funktionsdygtig stand.

Andre muligheder

Der er andre, mindre sandsynlige muligheder hvorfor din brændeovn ville undlade at antænde og fungerer korrekt. Hvis en af pakninger er beskadiget, kan ovnen ikke være modtager nok luft til korrekt forbrænding. Hvis du bruger en dårlig kvalitet af pellet brændstof (du bør altid bruge typen af pellets anbefales i producentens instruktioner til din specifikke model af komfur), eller hvis pellets er fugtig, kunne de ikke til at antænde. En fejl i en enkelt del som foder motor eller forbrænding blæseren kan forårsage større problemer for komfuret, i hvilket tilfælde du skal have disse komponenter erstattet. Kontakt Harman kundeservice, hvis du ikke kan diagnosticere problemet gennem din egen fejlfinding.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com