Hastighed dronning tørretumbler fejlfinding

March 21

Hastighed dronning fremstiller flere modeller af tørretumblere til kommerciel og privat brug. Funktioner af modellerne adskiller sig, men mange af de problemer, der opstår under normal brug er fælles. De fleste kan fastsættes af fejlfinding maskinen dig selv.

Tørretumbler starter ikke

Der er flere grunde til hvorfor hastighed dronning tørretumblere ikke kan starte. Kontroller først, at netledningen er sluttet til en fungerende stikkontakt. Hvis det er nødvendigt, Tilslut en anden enhed i den samme stikkontakt for at sikre outlet er live.

Næste, Kontroller tørretumbler døren er lukket--tørretumbleren fungerer ikke, hvis døren er klem. Tørretumbleren er begyndt, når timeren er indstillet og timer-knappen er trykket ind. Sørg for der er en tid og at knop skubbes helt.

Hastighed dronning tørretumblere er udstyret med en sikkerhed indslag alarmeret motor overbelastningsbeskyttelse som beskrevet at beskytte komponenterne i maskinen. Når funktionen er aktiveret, lukkes tørretumbleren. Vent i mindst 10 minutter før du prøver at betjene enheden igen.

Tørretumbleren bliver ikke varm

Nogle af indstillingerne på hastighed dronning tørretumblere kræver ikke varme. Hvis timeren knop er indstillet til "Cool Down," "Cool tumler" eller "Extended tumler," eller hvis vælgerbjælken stof er sat til "Ingen varme", vil tørretumbleren ikke varme op. Foretage justeringer af indstillinger som nødvendigt at indtaste en heat cyklus.

Hvis indstillingerne er korrekte, Sørg for udstødning slange ikke er snoet eller tilstoppet. Rens slangen, hvis nødvendigt. Kontroller Derudover, afgangsåbningen ikke er blokeret.

Tørretumbler tørre ikke alle tøj

Hvis du finder din hastighed dronning tørretumbler gør ikke jævnt tørre alle dit tøj, kontrollere udstødning slange og lufte som beskrevet ovenfor. Næste, Sørg for filteret lint er ren; et tilstoppet filter vil begrænse luft flow i tørretumbleren.

Små belastninger kan ikke tørre jævnt, som de har tendens til ikke at styrte. Hvis du har tungere elementer blandet med lyse elementer, vil de tungere elementer tage længere tid at tørre. Overveje sortering belastningen til tungere og lettere varer før tørring.

Når du bruger en automatisk cyklus, justere indstillingerne til "Max," "Mere" eller "Mindre tør." I timed cyklusser, øge eller mindske tørretiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com