Have med indfødte planter

September 26

Have med indfødte planter

Havearbejde med indfødte planter har mange fordele for hjemmet gartner. Native planter bidrage til at spare på vandet, beskyttelse af jordbunden, give levesteder for fugle og sommerfugle, spare penge på gødning og reducere slåning omkostninger. Native græs, såsom blå gamma og Buffalo, er sygdommen og ukrudt resistente. Gartnere, der er interesserede i at indføre indfødte plantearter i en etablerede haven kan besøge lokale botaniske haver, der specialiserer sig i native planter af området. Mange botaniske haver og oprindelige plante planteskoler tilbyder uddannelse og høring om hjemmehørende arter.

North Carolina botanisk have

North Carolina botanisk have på Chapel Hill campus for University of North Carolina har en native planter grænsen have med stauder, buske og indfødte træer i området. Native vandhaven indeholder vandplanter, som amerikanske hvide åkander, amerikansk lotus liljer og Tusindstråle-pickerelweed, der er naturligt hjemmehørende i sydøst. Indfødte planter er tilpasset til jordbund og klima i regionen og har en større sandsynlighed for at trives i et hjem haven. North Carolina botanisk have tilbyder et certificeringsprogram i oprindelige plante undersøgelser.

Georgien Perimeter botanisk have

Mission i Georgien Perimeter botanisk have uddanne offentligheden om indfødte planter i USA ved at levere et undervisningsmiljø i haven. Native planter haven områder er adskilt i sektioner af engplanter, granit outcrop planter, solsenge, skygge senge, xeric bregner, sand hill og skov. Hver sektion indeholder planter hjemmehørende i Georgien, hvoraf mange kan købes i deres børnehave. Native planter er mere attraktive for bier og andre bestøvere end er nonnative arter.

Tilden regionale Park botanisk have

Tilden regionale Park Botanic Garden har den mest komplette samling af indfødte planter, Californien Manzanita i staten. Haven er opdelt i sektioner, der repræsenterer de forskellige geografiske miljøer af Californien herunder seacoast bluffs, indvendige dale, Alpine zoner og to typer af ørken. Der er samlinger af indfødte bunchgrasses, pærer, vandplanter og truede plantearter. Foredrag og slideshows gør hver weekend i den besøgende Center det let at indlede en undersøgelse af Californiens 6.000 arter af indfødte planter.

Native planter haven i New York City

Native planter haven i Union Square er en demonstration haven fyldt med de planter, der fandtes historisk i Manhattan. Oase af flora i hovedstadsområdet haven giver inspiration for lokale gartnere at vokse krydderurt og native planter i hjemmet. Haven giver levesteder for lokale bestøvere-indfødte fugle, bier og insekter. Haven har også spiselige indfødte planter som blåbær og fiddleheads. De sarte opblomstringer af indfødte Azalea, columbine, træ Valmue, Virginia bluebells og marsh morgenfruer kan ses langs de haven stier i foråret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com