Havearbejde naturligt: Planter, der frastøder myg og fluer

June 29

Havearbejde naturligt: Planter, der frastøder myg og fluer

Ingen kan lide fluer eller myg. Du kan gå til butikken og købe en bug zapper, bug spray eller pesticider for at holde fluerne og myggene væk fra dig selv, dit hjem og din have. Det kan dog være billigere og grønnere at dyrke planter, der naturligt frastøder insekter.

Basilikum

Basil er ikke bare en velsmagende ingrediens fundet i salater og pesto, det er en effektiv flue repellent. Der er mange forskellige sorter af basilikum og det kan vokse i en række forskellige miljøer, gør det en mulighed for folk fra Texas til Maine. Basilikum kan dyrkes sin egen eller plantet langs bunden af andre planter. At sætte Potter af basil af døre og vinduer i dit hjem vil hjælpe med at holde fluerne.

Rue

Rue er en busk, der kan vokse op til to fod høje. Den vokser på tværs af dele af Midtvesten, på vestkysten, i syd og så langt nordpå som Massachusetts. Når de plantes i en have eller i en potte indendørs, frastøder Rue effektivt bananfluer. Rues duft drev frugt fluer væk, men er behageligt for mennesker. Det kunne også afskrække nogle dyr fra indtastning af din have. Vær forsigtig håndtering Rue. Det kan forårsage hudirritation.

Citronella græs

Citronella græs er en tropisk græs, der kan vokse over seks fod høje. Det naturligt producerer citronella olie, som er en ingrediens findes i mange myggebalsam produkter købes. Hvis du bor i det rette klima, kan du plante citronella græs til at naturligt frastøder myg og holde dem fra din værftet. Du kan også sætte citronella græs vinger, indendørs, eller i ethvert andet sted, hvor myg kan samles.

Catnip

Katteurt, den samme urt, der drev katte vilde, er også en effektiv myggespray. Forskere på Iowa State University fast besluttet på at catnip er ca 10 gange mere effektiv til frastødende myg end DEET, en kemisk forbindelse fundet i mange myggemidler på markedet. Anlægget, sig vil ikke afvise myg, men catnip olie vil. Udvinding af Katteurt olie fra anlægget kan opnås med udstyr findes i en grundlæggende gymnasiet laboratorium.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com