Havebassinet instruktioner

November 13

Havebassinet instruktioner

En måde at gøre din gård ser virkelig spektakulære er at tilføje en haven Dam. En haven Dam kan øge skønhed af dit hjem mens tilføjer sindsro og komfort til dine omgivelser. Den havebassinet kan supplere en række hjem stilarter og designs. Indsamling af de relevante materialer og byggevejledning kan gøre denne skabelse muligt for en ivrig gør-det-selv.

Materialer

Samle materialer: en skovl eller spade, haveslange med vedlagte spray dyse, spand og tømrer eller slange vandstanden. En trillebør er normalt bruges til mindre damme. Når du bygger en haven Dam, er opmærksomme på de nødvendige målinger. Materialet omfatter en tunge gauge polyethylen ark, (nok til at justere størrelsen af din dam og strække til mindst 6 inches (150 mm) ud over kanten af dammen). Yderligere materialer omfatter grus/sand mix og cement, en bred vifte af flade sten (beløb, der vil gå pænt rundt i kanten af dammen) og en dåse af bionedbrydeligt spray maling til at markere Dam perimeter.

Procedurer

Fremhæv den ønskede form for din Dam med en dåse spraymaling. Kontrollere jorden højde hver 2 fod (600 mm), langs din markerede linje så du vil have point niveau med hinanden. Udjævner linjen markeret med en spade, så grave ca 8 inches (200 mm) lang og 2 inches (50 mm) under den eksisterende jordhøjde på det laveste punkt. Oprette en underkop figur efter grave op til 16 inches (400 mm) fra dammen hylde. Lægge polyethylen på bunden og over dammen hylde, forlader 6 inches af kant spild. Lægge de flade sten midlertidigt, og derefter blandes af grus og sand. En betonblander eller trillebør kan anvendes. Blandingen bør dog ikke være for tør eller for våd. Spredt beton over polyethylen foringen fra bunden af dammen til sin hylde. Skubbe stenene i betonen efter lægningen dem rundt i kanten. Dammen skal være klar til at fylde med vand efter et par timer.

Placer en gammel ark eller et stykke af polyethylen i dammen til forhindre vandet flyde fra vaskning af beton. Fjern ark efter påfyldning. Dammen normalt tager en uge til at indstille og er genopfyldte tre til fire gange for at reducere alkalisk niveau.

Vedligeholdelse

Udover den årlige rengøring, er lidt vedligeholdelse nødvendig for afbalanceret damme. Kemikalier skal bruges sparsomt. Kemiske produkter til alger oprustning kan købes fra en pet opmagasinere. Genopbygge din Dam ofte, især i varmt, tørt vejr. Hvis fisk er til stede i din Dam, lade nogle vandet sidder i en spand i et par dage til at frigive noget klor eller kemikalier i vandet fra hanen. Undgå barske kemikalier på den akvatiske liv ved at indsamle og efterfyldning dammen med naturlige regnvand. Fisk og planter bør bringes inde når din Dam begynder at fryse. Før opbevaring dine planter i et tørt, skåret mørkt sted, væk stilke. Steder med lange perioder med frost vejr om vinteren, holde fisk i en beluftet akvarium.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com