Havecenter Display ideer

October 29

Havecenter Display ideer

En attraktiv omdrejningspunktet samler en have. Overvej, hvilken plads du vil oprette. Vil du gerne tilbringe en masse tid der? Hvis ja, møbler ville være passende. Nogle skærme er stort set vedligeholdelsesfri mens andre, såsom havedamme, kræver regelmæssige opmærksomhed. Overveje, hvor meget tid du ønsker at tilbringe på etablering og vedligeholdelse af dine have centerpiece.

Springvand

En fontæne er en beroligende omdrejningspunktet for enhver have. Lyden af rindende vand skaber en meditativ plads. Det kan være billig og let at lave et lille springvand dig selv ved hjælp af gryder eller sten allerede på hånd. Springvand i hver form, stil og størrelse er også tilgængelige for køb.

Dam

Havedamme oprette deres egen økosystemer og tillade gartnere at dyrke planter såsom lotusblomster, der normalt ikke ville vokse i deres gård. Haven springvand og en dam kan kombineres til en baggård oasis. Med lidt planlægning, et vandfald er ikke svært at bygge. Havedamme kan være en masse vedligeholdelse, især hvis du lagerfører dammen med fisk som koi eller guldfisk.

Rekreation

I midten af en have er en indbydende rum så hvorfor ikke gøre det endnu mere så med en hvile område. Bord og stole og en udendørs madlavning plads som en mursten ovn eller endda en lille Arne kan forvandle din have til en udendørs spiseplads. Liggestole giver steder for at læse eller hvile. Opretter et cirkelmønster med farvede mursten, vil skifer eller hældes beton give en flad plads til at placere møbler.

Naturlige Display

Planter kan vokse form spektakulære skærme. Farverige blomster bringer lys og liv ind i haven; Du kan plante blomster for at tiltrække kolibrier, sangfugle og egern. Plant et træ for at give skygge til omgivelserne. Mere eksotiske funktioner omfatter hække trimmet i spiraler eller dyr figurer. Krydderurter som lavendel eller rosmarin er dekorative og giver behagelige, afslappende aroma.

Brand Pit

Hvis du har allerede lagt mursten eller beton, kan du købe ildsteder, der sidder over jorden. Du kan også udpege en plads, grave det ud og line det med en kreds af sten til en større brand.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com