Haven børnehave temaer

August 19

Haven børnehave temaer

Dekorere en lille Planteskole med en charmerende have tema vil glæde både børn og forældre både. Når du vælger haven-tema indretning, vælge en pulserende, blomst og insekt-inspirerede farveskema eller et lækkeri rose-minimalistisk palet. Integrere elementer af natur, planter og friske blomster, i din Planteskole tema for en forfriskende blik.

Insekt-inspireret rum

En livlig haven insekt-inspirerede børnehave tema er velegnet til både baby drenge og piger. Start udseendet af at male væggene en pulserende Græsgrøn, ladybug rød eller solrige gule farvetone, som vil glæde dit barns sanser. Vælg sengetøj byder på finurlig ladybug, bumblebee, dragonfly og sommerfugl design, og hænge en krybbe mobil viser de samme insekter til et sammenhængende udseende. Forbedre plain gardiner med charmerende dragonfly klip for en nem og billig opdatering. Hvis børnehaven har ikke tæppebelagte gulve, jazz dem op med sorte og røde mariehøne-inspirerede tæpper.

Engelske have tema

Indgyde en baby værelse med en beroligende engelsk have tema. Bruge pastel pink og grønne nuancer til at indgyde pladsen med en sød og delikat vibe. Splash væggene med en lys rosa farve, eller dekorere en plain hvid væg med en charmerende have-inspirerede vægmaleri; male maleriet ved hjælp af stencils eller købe et selvklæbende væg klistermærke. Vælg en hvid kommode, toy box, gyngestol eller ble skiftende tabel med fine håndmalet flower detaljer. Vælge krybbe strøelse byder et menageri af dæmpede farver, såsom lavendel, soft pink, smør gul og pastel grøn. Forbedre træ eller flisebelagt gulve med Plys pink flower-formet tæpper.

Frøen børnehave

En frog-inspirerede børnehave tema vil se så frisk og lyse som et blomsterbed efter en regnbyge. Brug et tropisk have som inspiration, når du udformer den frog-inspirerede værelse. Fut i almindelig hvide eller neutral-hued vægge med en frog-mønstrede grænsen hang direkte under loftet. Forøge babyseng med sengetøj, grøn frø og lyse pink og orange blomstermønstre. Hænge en mobil med finurlig frøen og tudse designs. Dekorere gulve med lily pad-formet tæpper. Opfriske luften med vaser fyldt med bare-plukket pink, gul og orange havens blomster; Hvis du er på et budget, skal du bruge faux blomstrer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com