Haven fjernelse af en Blister Beetle sværm

March 10

At finde en invasion af biller i haven er nok til at køre nogen gartner gal. Blisterpakningen billen sværme er især irriterende med deres udskillelse af cantharidin, et meget giftigt kemikalie, der producerer blærer på huden, samt deres evne til at decimere en afgrøde. Kontrollere disse insekter kan være vanskeligt, da deres larver fase er gavnlige i at kontrollere græshopper. Være parat til at kæmpe mod disse angribere på flere fronter for at redde høsten.

Anerkende Blister Bille

Med 300 arter i de Forenede Stater alene, anerkende blister beetle er en udfordring. Lige fra 1/2 til 3/4 inches lang, kan voksen blister biller være grå, sort eller stribet. De har blød krop med korte vinger og synes at have en lang hals. Larverne emerge fra æg lagt i jorden til foder på græshoppe æg bælg. Voksne kommer ud af jorden i hele vækstsæsonen, og foretrækker Lucerne og andre blomstrende afgrøder. Dette er af særlig interesse for hø producenter og husdyr ejere som biller kan skade eller endog dræbe dyr.

Kulturelle kontrol

Som blister biller er tiltrukket af afgrøder og ukrudt der blomstrer, reducere skvattet værter, som mælkebøtte, og høste før bloom. Plante afgrøder, der blomstrer tidligt eller sent for at undgå peak blisterpakningen billen populationer. Inspicere afgrøder før høst for at sikre en mangel på blister biller. Hvis afgrøder er stadig angrebne, vente en til to uger før høsten; blister biller forlader ofte af egen drift. For små haver, fjerne biller i hånden og slippe ind i en beholder med sæbevand. Vær sikker på at bære handsker for at undgå hudirritationer.

Kemiske Management

Kemiske forvaltning af blister biller er sjældent berettiget. Som behandlinger skal ofte gentages, veje bekostning og effektivitet inden påføring. Anvende en pulver insekticid indeholdende carbaryl for at dræbe et angreb af blister biller. Løvet skal være tør før ansøgning og undgå at anvende før regn eller høj luftfugtighed.

Økologisk forvaltning

Ved hjælp af en blanding af kaolin clay pulver, kompost tea, melasse og gartneri olie som en spray reducerer virkningen af blister biller. Helt belægning plante med spray skjuler det og reducerer skadedyrsangreb. Kaolin pulver skaber også en fysisk barriere mellem anlægget og insekt, der forhindrer fodring og stimulerer en overvældende grooming instinkt. Dette effektivt distraherer insekt fra fodring, og eliminerer et egnet sted at lægge æg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com