Haven Flag Tutorial

February 28

Haven flag pop op langs vejene du kører ned. Du se haven flag på landeveje og byens veje. Folk sætte haven flag i deres haver, men også i deres værfter eller på deres front veranda. Haven flag kommer i mange forskellige størrelser og endnu flere stilarter og designs. Der er meget at lære om haven flag, uanset om du køber dem eller sy din egen til at vise i din egen have eller værftet.

Grundlæggende

Købe eller gøre din have flag ud af nylon eller polyester stof. Begge stoffer er meget let materiale, som producenter også bruge til at gøre windbreaker jakker. Når det regner, er nylon at de fleste af vandet. Hvad det ikke frastøde vil tørre hurtigt og dette er et tydeligt fabric valg for udendørs haven flag. Nogle flag er lavet af bomuld, men være forsigtig med disse og vaske dem ofte fordi de får muggen.

De fleste haven flag bruge broderi i deres design, hvilket betyder, at fabrikanten syr design på stof i stedet for at bare udskrive det. De fleste flag har syning på begge sider, således at design er korrekt fra begge sider af flaget hængende. Nogle flag kan have to lag af broderede nylon for design, der skal gå i én retning, såsom et monogram.

Nogle haven flag brug udskrivning i stedet for broderi især når udskriver et foto til stoffet.

Hvordan til at hænge

Alle flag har tarme langs den øverste kant til ophængning. Husk på størrelsen af din flag bøjle, når de køber flag. Nogle indehavere tillade små flag til at hænge langs fortove eller fortove i hele haven. Skru andre indehavere i siden af dit hus eller våbenhus til at rumme større haven flag.

Til at hænge dit haven flag, tage pole ud af bøjlen. Indsæt pole gennem huset. Re-installere pole i bøjlen og sikre det at holde flag fra falder ned eller blæser væk.

Købe eller sy

Shop i alle mulige butikker for at finde haven flag fra stormagasiner til specialbutikker. De mange forskellige tilgængelige tillader dig at købe haven flag for alle årstider og helligdage.

Du kan også sy din egen haven flag med kun lidt syning erfaring. Vælge mellem mange farver af stof og mønstre på håndværk butik. Køb haven flag mønstre eller design din egen unikke flag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com