Haven grøntsager, der kan fryses

August 5

Haven grøntsager, der kan fryses

Frysning haven grøntsager er et let alternativ til konservesindustrien, der bevarer ekstra producere for fremtidige måltider. Men en hel kartoffel bare kan ikke blive hængende i fryseren, forventes at tø og spises senere. Grønsager kræver nogle forberedelse før frysning, normalt blanchering. For at blanch en grøntsag, nedsænke det i kogende vand kort derefter chok det i koldt vand. Dette dræber enzymer, der nedbryder selv frosne grøntsager over tid.

Grønne bønner

Vælg friske, unge grønne bønner. Bønner, er gule, arret, eller har modnet til det punkt, at frøene indeni bugnende ud ikke smager godt. For at forberede bønnerne til frysning, skyl dem og trim de to ender. Blancher bønnerne i 2 minutter, lægges i blød i koldt vand og afløb helt før du placerer dem i fryseren poser i fryseren.

Broccoli

Bruge unge broccoli, der ikke er begyndt at blomstring; undgå halte eller brun broccoli. Skyl hovedet og opdele i ca 1,5 tommer buketter. Sættetid broccoli i saltet vand i en halv time før blanchering at dræbe nogen insekter, der kan være inde. Blancher i tre minutter og derefter chill i koldt vand.

Rosenkål

Tag rosenkål ydre blade og skæres væk noget brune områder. Derefter opdele hovederne i små, mellemstore og store størrelser. De skal være blancheret i 3 til 5 minutter.

Gulerødder

Vælge friske, faste gulerødder, skræl dem og afbrød stilke. Skæres op gulerødder i små cirkler eller pinde er en mulighed, men de kan blancheret og frosset hele. Hakkede op gulerødder behovet for tre minutter af blanchering, og større stykker eller hele gulerødder har brug for fem.

Majs

Købe majskolber af peeling tilbage i skallerne og kontrol af lyse farve, fasthed og en frisk lugt. Skallerne majs og fjerne silke, så Blancher hele i en stor gryde i cirka fem minutter. Efter at fjerne og nedkøling på is, enten fryse kornet hele eller skær kerner fra kolber.

Aubergine

Skræl og skær flere friske auberginer. Enten Blancher aubergine i kogende vand i fire minutter eller sauteres i smør indtil de er bløde. Hvis planlægger at gøre aubergine parmesan, coat skiverne i dejen inden frysning.

Svampe

I modsætning til de fleste grøntsager, blanchering er ikke den bedste måde at forberede svampe til nedfrysning. De kan være sauteret i smør før frysning, eller hvis de champignoner, simpelthen pakke dem rå i fryseposer.

Ærter

Vælg sprød grøn ært bælg. Hvis bælgene er blød, plettet, eller tørrede, ikke brug dem. Ærter skal afskallede og blancheret for ikke længere end et minut, derefter afkøles i isvand. Pack dem i fryseposer og fjerner alle overskydende luft.

Spinat

Friskindsamlet spinat fra din have fryser bedst. Undgå at plukke spinat i midten af en varm dag, fordi det går halte hurtigt. Vaske bladene og enten lade dem hele eller hugge dem op. Blancher i to minutter og derefter afkoeles i isen.

Kartofler

Skræl kartofler og adskille dem efter størrelse. Stor dem bør være blancheret i fem minutter, medium for fire, og små for tre. Køle dem i isvand og derefter pakke ind i fryseposer, udkonkurrering af nogen ekstra luft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com