Haven ideer og galleri for Front trin

June 14

Haven ideer og galleri for Front trin

Hvis du håber at forvandle din front trin til en kreativ og attraktive rum, derefter overveje at indarbejde havens blomster og de personlige præg af fotografier til din udendørs display. Der er en række måder til at mikse og matche disse elementer for at skabe en indbydende og enestående galleri plads. Brug din fantasi og indarbejde vejrbestandige materialer, at tilføjer appel til din front stoop.

Potteplanter Rose buske

Vælg flere farvestrålende keramiske krukker i forskellige størrelser. Disse Potter vil danne "front stoop haven." Du kan plante rosenbuske, eller enhver sort blomst, som du nyder, i store keramiske krukker. Mikse og matche andre størrelser af Potter skabe visuel interesse. Sæt de store Potter på din front stoop, og derefter lag dine faldende skridt med mindre gryder. Du behøver ikke en potteplanter blomst på hvert trin, som du vil udfylde disse trin med andre brugerdefinerede haven elementer.

Hånd-malede sten

Oprette et "Galleri" på din front trin ved at have haven sten personlig med håndmalet grafik skildrer fotografier af dine familiemedlemmer. Du kan Kommissionen disse malede sten fra en kunstner, der vil bruge fotografier af enkelte flader, herunder dit kæledyr, som en guide. Du kan også købe personlig, håndmalet sten fra online-leverandører, såsom håndværk marketplace Etsy eller en rock art website såsom Suzy Bug. Placere disse personlige sten på skiftevis trin på din front stoop. Hvis du bruger glat haven sten, derefter placere dem oprejst omkring de keramiske krukker eller i de keramiske Potter som dekoration omkring blomsterne. Besøgende til din front stoop vil blive charmeret af lune af din ukonventionelle "galleri."

Kunstnerkvarteret foto/have gryder

Dekorere din plain ler eller malede urtepotter med personlig magneter forsynet med fotografier af dig og din familie. Dette er en kunstnerkvarteret måde at inkorporere både blomster og billeder i din udendørs display. Ved hjælp af magneter betyder, at de sandsynligvis vil holde mere i vejret end hvis du skulle decoupage fotografier direkte til urtepotter. Blot har magneter fremstillet af billeder af familiens medlemmer ved hjælp af en online leverandør som Vista Print eller Zazzle. Brug derefter et klæbemiddel, der er sikker på lerpotter at lime magneter til gryder. Plante din yndlings blomster, urter eller buske i potterne og i grupper på tre på den forreste stoop.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com