Haven ideer og planer

September 28

Haven ideer og planer

Planlægning din have kræver tid og planlægning, men det vil nydes i lang tid. Nogle haver kan være planlagt til at udstille en bestemt farve eller at give mad til dig og din familie. Også, tage hensyn til klimaet du bor i og mængden af sol haven vil modtage.

Sommer haver

For at plante en have, der omfatter planter, der trives i varme, vælge blomster som georginer og asiatiske liljer. Disse blomster gøre meget godt i sol og varme. De kan plantes tæt på hinanden i en have. Skitsere størrelsen af din have i mel først og grænse med græs. Hvis du har jord, der ikke dræne godt, Sørg for at tilføje masser af barkflis. Oprette en farverig sommerhave med et vandhul i midten. Sætte solsikker, zinnias og spider blomster i ryggen, fordi de er højere. Omgiv den lille dam med blomster som morgenfrue og salvie.

Køkkenhaver

Hvis du har plads til køkkenhaver, overveje at plante en med en bred vifte af grøntsager. Sætte stakes i ryggen, så planter som snap ærter, tomater og agurker kan vokse tall og producere flere grøntsager. I front sætte peber, salat, \ og andre korte grøntsager. Dette vil ikke kun ser tiltalende, men grøntsagerne vil smage lige så godt.

Let at pleje For

For en nem have kant ud en halvcirkel og plante Løvefod rundt i kanten. Dette er en kort grøn plante, som vil grænse op din have. Fyld i midten med rosenplanter efter eget valg. Røde og lyserøde farver er den laveste vedligeholdelse. Vand i haven hver anden dag og sørg for at luge det regelmæssigt så godt. Det første år er det vigtigste. Hvis du bor i et område, der modtager lidt at ingen vand, plante blomster som lavendel, timian og sten afgrøde. Disse planter vil vokse godt i områder, der er stenet så godt.

Farverige

Plante en have fyldt med blomster og planter i en bestemt farve eller skifte mellem farver. Én måde at gøre dette er at plante Potter af hvide blomster, som tusindfryd og alyssum, og sætte røde blomster, som Kodriver, i mellem. Der er blomster af næsten enhver farve, så du kan nemt plante farve koordineret haver i uanset design du ønsker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com