Haven kantning løsninger

July 25

Haven kantning løsninger

En kant mellem haven og græs giver et rent udseende til landskabspleje. Kantning også er nyttige mellem terrasser, grænser og senge. Kant kan være fysiske, såsom sten og grus eller levende planter, såsom en kant af sweet alyssum blomster, eller menneskeskabte.

Menneskeskabte

Plast strips, 6 inches høj og fra 8 til 12 fod lang, er begravet i jorden så kun den øverste 1 eller 2 inches Vis over jorden. Strimlen adskiller blomsterbedet fra græsset. Metal hegn danner en dekorativ kant. Rækker af mursten og fliser er en mere solid kantning. Cement hældt så det flugter med jorden giver en kant, som muliggør slåning.

Levende

Korte blomster som lobelia, morgenfruer og alyssum give en farverig kant. Planter, der vokser højere, såsom Buksbom, er trimmet til at danne en mere robuste kantning. Højere buske danner mere af hegnet end en kant.

Naturlige

Klipper danner en kant, som passer ind i en skov have. En stribe af grus mellem blomsterbede og græsplænen udgør en slåning grænse. Andre naturlige kantning løsninger omfatter træ polakker begravet i jorden, railroad bånd og en stribe af træflis.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com