Haven kantning Tips

November 12

Haven kantning Tips

Kantning serverer et dekorativt formål og en funktionel. Dekorativt, skaber det en grænse omkring din have senge, giver det definition og struktur. Endnu vigtigere, forhindrer det græs og andre planter fra spredes til områder hvor de ikke er ønskede. Kantning adskiller også dine planter fra din græsplæne, beskytte dem mod utilsigtet beskadigelse fra plæneklippere og streng trimmere.

Sparsommelige kantning

Bruge sidesten leverancer fra andre projekter for økonomisk haven kantning. Hvis du har en lille bunke mursten eller flad sten tilbage fra opbygning af en gårdhave eller haven væggen, brug dem til at oprette en kompakt blomsterbed eller tegne en landskabspleje kant rundt om et træ. Hvis du har et par ubehandlede boards resterende fra et byggeprojekt, bejdse dem en mørk farve, vandtæt dem og bruge dem til kant en rektangulær blomsterbed. Hvis du ikke har noget imod en funky, hjemmelavet udseende, brug brudt brosten, skårene af terra cotta gryder, drivtømmer eller andre ukonventionelle materialer du kan have liggende til kantning.

Dækningsmateriale til kantning

Kantning behov at danne en barriere, men det behøver ikke nødvendigvis at være et lodret. Næsten alt, der kan bruges til bioklip kan anvendes til kantning. Grave en lavvandet grøft eller udbudt billig plastik kantning til at oprette en ramme omkring din have, derefter udfylde det med muld af dit valg. Bruge grus, knuste sten, marmor, havet glas eller muslingeskaller for en holdbar, uorganiske barriere omkring din have. For en mere organisk udseende, skal du udfylde din haven grænse med bark mulch eller træ chips.

Stakit havearbejde

Hvis du foretrækker en ordnet haven layout, skal du bruge vinyl kantning med et stakit design. Opdele haven i rektangulære grunde i et gittermønster med sten stier mellem. Installere stakit kant rundt om hver af dine blomsterbede at definere pæn, country-stil grænser. Omgiv din hele haven eller landskab med en faktiske stakit ligner miniature, der bruges i din have kantning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com