Haven kunst håndværk

January 19

Haven kunst håndværk

Havekunst håndværk ikke kun tillade dig at pryde din baghave økonomisk, men giver dig mulighed for at indgyde din egen personlighed i projekter. I stedet for at købe højere priser og kommercielle elementer fra et lokale Havecenter, kan du give nyt liv til gamle haven dekorationer og gøre nogle nye ved hjælp af din foretrukne farver og stil. Værftets salg, loppemarkeder og endda din egen trash bin er gode steder at finde mindre end perfekt eller kasserede varer til brug for projektet haven håndværk.

Renovere plantageejere

Samle dine gamle have plantageejere eller købe nogle falmede dem fra en lokal værftet salg og renovere dem med faux maleteknikker. Både plast og terra cotta plante og blomst bokse kan være malet efter en enkel rengøring. Hvis dine varer er navnlig porøse, kan du køre nogle mellemstore grade sand papir over boksen planter eller blomster før maleri. Du kan bruge en faux spanskgrønt maleteknik til at give planten indehavere en alderen kobber udseende.

Vejret Metal

Hvis du foretrækker en rustik look på din have metalgenstande give dem et rustent antik look. Bruge en blanding af to spsk bordsalt og nok varmt vand til at fylde en standard størrelse sprayflaske. Teknikken kan bruges på stål, tin eller metal som en rust agent. Der er ingen grund til at købe dyre dekorationsmaling for at give et rustent look, når sprøjtningen varen dagligt i et par uger og gør det muligt at sidde i solen vil opnå samme udseende.

Faux klipper

Pryder haven eller vand indslag område med faux klipper for en brøkdel af prisen et besøg til et havecenter ville kræve. Du vil os en Hypertufa opskrift for at gøre klipper, som kan vejret elementerne og lag det til mindst tre inches tyk. En støbeform til opskrift blanding at danne omkring kan blive bygget fra hønsenet fyldt med plastikposer, Styrofoam eller træ. Brug en spidse murske, havet svamp eller rigtige klipper til at gnide på tværs af blandingen når det er næsten tørt at give det en realistisk tekstur. Efter den faux rock kur, kan du male det og anvende et konkret sealer for at beskytte det mod regn og sne.

Haven områder og plastovertræk

Hypertufa opskrift kan også bruges til at gøre haven områder eller dække haven plastemner. For at gøre en kugle kan du bruge en oppustelig badebold eller store plast træningsbold som form. Du skal købe en frigivelse agent fra isenkræmmer til at skumme op på bolden før du anvender strimler eller hardware klud og opskrift blanding. Processen er meget lig at gøre papir Mache


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com