Haven Patch vs jorden boks

July 5

Haven Patch vs jorden boks

Bekymringer om fødevaresikkerhed og et ønske om friske, økologiske grøntsager har inspireret en ny generation af gartnere. Men med stigende antal amerikanere lever i tæt befolkede områder, agerjord kommer på en præmie. Nogle gartnere har opdaget et levedygtigt alternativ i container havearbejde. To virksomheder, Earthbox og have Patch, har hver indført innovative, selvstændige vanding plantageejere, der gør container havearbejde, sjovt og nemt.

Hvordan selvstændig containere arbejde

Selv vanding containere omfatter et reservoir i bunden af plantageejer. Reservoirer holder typisk en til fire gallon af vand. Planter og jord over reservoiret absorbere vand som nødvendige for at sikre konstant fugt.

Ligheder

Earthbox og have Patch er begge selvstændige systemer. Deres design og funktion er ens. De også tilbyder hver eftermarkedet tilbehør såsom ejerkrav systemer til høje planter. Hver plantageejer vil holde 2 tomatplanter.

Haven Patch

Haven Patch plantageejere skibet med en særlig tid-releasing næringsstof patch og detail for under $30,00. De måler 30" L x 15"W x 12" H og fås i terra cotta og mørkegrøn. Ekstra næringsstoffer programrettelser er tilgængelige for $8.95. Haven Patch plantageejere er fremstillet af UV-resistent plast. Haven Patch reservoir holder 4 gallons af vand.

Earthbox

Earthbox planter er også lige under $30,00 og omfatter 2 vendbare plast barkflis dækker. Earthbox er også lavet af mad-safe, UV resistent plast. Komplet startsæt, der omfatter potning mix og gødning omkostninger $54,95. Earthbox-reservoiret rummer 3 gallons af vand.

Hjemmelavet alternativer

Urban homesteaders kan gøre deres egen selvstændige vanding containere fra det meste genbrugsmaterialer. Færdiglavede plantageejere er ikke kun attraktive, dog; de er bekvemme, og tidsbesparelse ved at købe et kit kan være værd at prisen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com