Haven planen for sommerfugle

August 17

Haven planen for sommerfugle

Sommerfugl haver skabe en følelse af ro, en kilde til nydelse og mange fotomuligheder. Haven giver dig et lille vindue ind i naturen og beboerne i dit miljø. Oprettelse af en haven plan for sommerfugle omfatter planlægning plads for at tiltrække, holde og befolkninger af forskellig art.

Planter

Tiltrække sommerfugle til haven ved at plante fremstilling af nektar planter, der blomstrer på forskellige tidspunkter gennem sæsonen. Dette vil bringe sommerfugle over en længere periode. De fleste af dem er aktive i den midten til slutningen af sommeren, så dette er bedst tid til at have blomster blomstre. Dem med mange nektar-producerende buketter er det bedste valg. Mulighederne omfatter stauder som syrener, coneflowers, asters og butterfly ukrudt. Grupper af én slags blomst er lettere at se end enkelt planter.

Tilskud

Tilføje flere nektar til din have med ved hjælp af en hjemmelavet feeder. Bore et lille hul i midten af en lille krukke låg, såsom en baby food krukke. Sæt det med bomuld. Hæld en del sukker til ni dele vand i krukken. Sikre låget og drej krukken hovedet. Sætte lys farvet stof kronblade på glasset for at fange sommerfugle opmærksomhed. Hæng det fra et træ.

Overvejelse

Sommerfugle har brug for mad for hver fase af deres liv. Ud over nektar, caterpillar former har brug for næring. De fleste larver spiser blade og andre bruger de reproduktive sektioner af frø eller blomster, så planter bør have gode, store blade. Mens nogle planter kan synes at være et godt valg for sommerfugle, kan de ikke tilbyder god larver mad. Eksempler på planter, der opfylder begge behov er gayfeather, aster, petunia, "Autumn Joy" sedum, tæppe blomst, fransk marigold, nasturtium, dild, Almindelig Stokrose, Gyldenris, røllike og Queen Anne's lace.

Habitat

Din have plan bør også omfatte levesteder for sommerfugle. De har brug for husly til foder og lægger æg beskyttet mod vind og kølige temperaturer. Buske eller træer giver en god læhegn, så du bør planlægge at sætte høje planter på siderne og bagsiden af din have. Sommerfugle foretrækker også et område for puddling. Oprette en mudder pøl eller sætte en skål af vådt sand i haven for at tjene dette formål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com