Haven rorpind fejlfinding

May 28

Haven havefræsere er et uundværligt redskab for gartnere på alle erfaringer niveauer, fra amatører til professionelle. Haven havefræsere du hurtigt blande ændringsforslag og gødning i native jordbund i alle former til at skabe en bedre voksende miljø for grøntsager og blomster. Korrekt vedligeholdelse vil forebygge behovet for procedurer til fejlfinding. Men fejlfinding en rorpind typisk falder ind under en af tre kategorier.

Start

I alle tilfælde, når en rorpind begynder at opleve start problemer, er den første ting at tjekke brændstof niveau i brændstof tank. Det er meget let at blive distraheret mens du arbejder i haven og mister overblikket over hvor meget brændstof ved rorpinden har forbrugt. Fyld brændstof tank og forsøger at starte motoren igen. Det kan tage et par trækker på pull-starteren at få brændstof til forbrændingskammeret, men hvis en mangel på brændstof forårsaget problemet begynder, det vil tage sig af det.

Hvis en mangel på brændstof ikke var problemet, er der andre enkle rettelser, der kan gøres. Først er at kontrollere tilstanden af luftfilter, er især støvede forhold. Luftfilter er der at sørge for støv, snavs og snavs ikke gør deres vej ind i forbrændingskammeret. Hvis luftfilter bliver tilstoppet, vil motoren har en hård tid at starte fordi korrekte brændstof/luft-blanding ikke vil gøre det til forbrændingskammeret så let motoren starter.

Fjern luft-filter dæksel, skum pre filter og luftfilter papir og skyl filteret skum med varmt vand. Blæse snavs og snavs ud af papirfilter mens skum filtrere tørrer ved hjælp af trykluft fra en kompressor. Hvis filteret papir har tårer i det, hvis det stadig er ganske beskidte efter rengøring, eller hvis det er mere end to tilling sæsoner gamle, bør du udskifte det med et nyt filtersæt.

Tændrøret drift

Tændrøret antænder brændstof/luft-blanding specifikt timed mellemrum. Det anbefales at kontrollere tilstanden af tændrøret regelmæssigt, rense det, og hvis det er beskadiget eller viser tegn på overdreven alder eller slid, erstatte det med et nyt tændrør. Afbryde tændrør ledningen og fjern tændrøret med et tændrør afsked værktøj. Kontrollere tilstanden af den indre ende af tændrøret. Aftørre sorte kulstof aflejringer med en klud klud eller en køkkenrulle. Kig på elektroden og den keramiske beklædningen til at se om der er nogen revner, slidte overflader eller smeltet områder. Erstat beskadigede tændrør straks. Geninstallere tændrøret og vedhæfte spark plug wire. Forsøg på at starte motoren.

Smøring

Tjek motorens olie regelmæssigt bruger oliepinden forsynet med olie reservoir cap. Der er en serie af nummertegn trykt i slutningen af oliepinden. Oliestanden skal falde inden for disse nummertegn. Den højere ende af nummertegn tyder på det højeste niveau af motorolie skal nå. Den nederste ende af nummertegn angiver det laveste niveau, der motorolie skal nå.

Hvis motoren oliestanden er i den lave ende af hash mærker, eller hvis oliestanden ikke engang røre oliepinden, motoren kan være brændende mere motorolie end den burde. Rorpinden bør tilses af en autoriseret serviceværksted at være sikker på er sket nogen større skade ved rorpinden motoren. Hvis oliestanden er bare lav, hinden oliestanden med 10W30 motorolie.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com