Haven skadedyr fjernelse

June 25

Syntetiske kemiske insekticider styre haven skadedyr, men er også giftige for nyttige insekter, vilde dyr og mennesker. Økologisk havearbejde og bæredygtigt landbrug praksis Se gavnlige insekter som en del af husdyr at blive fodret og passet, ifølge de nationale bæredygtige landbrug Information Service. Skadelige haven skadedyr fjernes gennem kulturelle praksisser som følgesvend plantning, farmscaping og biologisk skadedyrsbekæmpelse med gartneri olie. Flere trin er involveret i at bruge gartneri olie for skadedyr fjernelse i hjemmet haven.

Instruktioner

•IDENTIFY haveplanter med angreb af bladlus, spider mider, skala eller whiteflies. Gartneri olie, også kendt som insektbekæmpelsesmidler olie, overlegen olie eller ultrafine olie, er ikke effektive mod voksne larver og biller, men det kan dræbe dem i deres larver fase.

Bladlus er identificeret ved sky af hvidt, der opstår fra en inficeret plante, når du flytter. Mider forlade tygget områder langs blade, og skalaen består af bittesmå knopper på bladundersiden. Whiteflies efterlade en klæbrig rest.

•Vælg en cool, overskyet, vindstille morgen at sprøjte. Den ideelle temperatur for sprøjtning er mellem 40 og 90 grader Fahrenheit. Det er bedst at sprøjte tidligt på dagen, fordi gartneri olie skal tørre planter før direkte sol eller frost påvirker dem.

•Mix gartneri olie med vand ifølge anvisningerne på pakningens etiket. Begynd at sprøjte den øverste og undersiden af de pest-ramte planter. Skadelige insekter indsamle under blade og stængler. Der er ingen resterende drab effekten fra olie; det virker ved kontakt kun.

•Agitate sprøjte ofte at blande de lysere olie med vand som du spray. Kontrollere planter som anbefalet af gartneri olie producent og respray efter behov, og sørg for at blande vand og olie før hver session. Du skal også respray hvis Regnen vasker olien væk.

Tips & advarsler

  • Bland 1 Tbsp. bagepulver med 1 Tbsp. gartneri olie i 1 gallon af vand til at gøre en effektiv plante fungicid. Det hjælper med at forhindre meldug, sort plet og andre svampe problemer.
  • Afsnittet ressourcer indeholder flere oplysninger om følgesvend plantning og farmscaping metoder til skadedyrsbekæmpelse.
  • Gør ikke en stærkere blanding end anbefalet, fordi det kan skade plante blade.
  • Spray ikke stresset planter, der visnen. Vand grundigt og vente på anlægget for at genoprette før sprøjtning.
  • Landbrugs olie anbefales ikke for planter i slægten Juglans, såsom sort valnød og bregner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com