Haven springvand der køre solenergi

August 15

Haven springvand der køre solenergi

Haven springvand Tilføj en afslappende vand element til enhver grøn plads, men mange vand funktioner kræver elektricitet for at fungere ordentligt. I en alder af miljøhensyn er sol haven springvand nu tilgængelig i en bred vifte af størrelser, stilarter og designs.

Stilarter

Der er fire forskellige stilarter af soldrevne springvand på markedet: fuglebad, cascading, Dam og boblende. Fuglebad springvand er fantastisk til lokkende fugle og andre vilde dyr til din haveoase. Lyd lavet af denne type springvand er stille, for ikke at skræmme væk dyreliv. Et overlappende springvand byder på forskellige højder og kan prale med en højere, stream-lignende lydkvalitet, som tilføjer til afslappende omgivelser ved at blokere ud udvendig støj. Dam springvand Tilføj et element af spænding til en standard Dam. Disse flydende springvand ofte har farverige lys og justerbar vandstande. Dam springvand også bidrage til at lufte vand, dermed holde dam fisk sunde. Endelig, boblende springvand er en moderne design med en lille, klukkende sputter vand, normalt over en glat sten overflade. Denne type springvand er normalt ses i moderne haven indstillingerne.

Genopladelige

Mange af nutidens soldrevne springvand har genopladelige batterier, for de folk, der nyder underholdende afterhours. Batterierne er opladet af solen, og når opladet, en switch kan være tændt, vil tillade batteriet til at sparke. For denne bekvemmelighed, forvente at skulle betale lidt mere for "on demand" springvand end en standard sol-kun springvand.

Nuance-funktion

Soldrevne springvand er nu udstyret med separat solpaneler, som tillader en ejer til at placere panelet i et solrigt område, samtidig med at placere springvandet i et skyggefuldt sted. Hvis du har en overdækket veranda, endnu du soldrevne springvand på din veranda, overvejer at købe en af disse springvand med en fire - seks-fods ledningen er knyttet til panelet. Placere panelet i solen og springvandet i skyggen af verandaen.

Nem vedligeholdelse

Ligesom alle springvand, sol springvand har brug for lejlighedsvise vedligeholdelse, men de har tendens til ikke at kræve så meget rengøring som standard electric springvand. Dræn springvandet månedligt, og tørre det med en gammel håndklæde til at fjerne enhver algevækst. Dette vil holde den indre slange bliver tilstoppet. Sørg også for at holde vand i dit springvand på alle tidspunkter, at forhindre, at pumpen fungerer dårligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com