Haven Tips til juni

September 26

Haven Tips til juni

Junis blomster blomstre i et væld af farver. Holder en smuk have kan være let, men det tager en masse forberedelse og vedligeholdelse for at holde tingene vokser. Skadedyr kan spise op planter og blomster overnatning, dræne livet ud af dem og alle dine hårde arbejde. Planlægger vil videre hjælpe til at sikre et længere liv til haven. Et par tips vil hjælpe dig i gang.

Forny blomsterhoveder

For at etablere genvækst i blomster, skal lederne fjernes, når de begynder at brune og dø. Dette giver de nye blomsterhoveder at vokse og blomstre, regenerere sig selv. Når du ser kronblade døende, klip hovedet. At gøre det, holde stilken af blomsten og afskåret spids. Når hovedet er fjernet, kan de smides i kompostbunke. Anlægget vil være en masse sundere.

Watch for skadedyr

Juni er en god måned at tage til efterretning, som skadedyr er ved at rive op i haveplanter. Snegle og snegle kan blive et stort problem. De kommer ud om natten og gnaske ned på planterne, vender tilbage til skjulested i løbet af dagen. Hvis du har mistanke om snegle eller snegle, sætte en lille ark af avisen i haven sengen. I morgen, vil de blive hængende på papiret. Slippe af skadedyr og Gentag, indtil de er væk. Sætte en lille skål med forslidt øl i et område med en masse snegle vil tiltrække de slimede skadedyr samt.

Bladlus kan tage over i en have og suge livet ud af en plante. Købe en insekticid sæbe og kombinere med vand og drys på anlægget, at komme af med bugs og holde dem i at gengive.

Vandplanter ofte

Planter trives på jord, vand og næringsstoffer. Kontrollere planter dagligt for at se, om jorden trænger til vand. Hvis de planter og blomster begynder at hænge, er det tid til vand. Holde øje med nye planter, som de undertiden har brug for mere vand end fast i de eksisterende.

Når potteplanter er flyttet udenfor til haven, skifter de til et nyt miljø. Dermed varmere vejr og en mindre ensartet temperatur vil eksistere, som potentielt kan forårsage et problem. Nogle skal placeres i skygge at være køligere.

Sprede barkflis

Barkflis kan være spredt rundt i træer og blomsterbede. Det sparer på vandet ved at bevare fugt nedenunder og hjælper med at holde jordtemperaturer reguleret så godt. Det kan anvendes i det tidlige forår, at holde nede ukrudt. Når du placerer det i nærheden af træer og blomsterbede, bør det være 3 inches dyb.

Økologiske muld, fremstillet af naturlige materialer såsom træ bark og strimlet blade, bryder ned over tid, hjælper føje til næringsstoffer i bedene. Uorganiske barkflis er lavet af sten eller plast og holder længere. Men det uorganiske materiale ikke nedbryde og tilføje ernæring til jorden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com