Haven Tonic til at slippe af med Bugs

July 20

Du arbejder hårdt for at holde din have ser smuk, producerer blomster, der er farverige og lyse, spiselige planter, der bringer friskhed og smag til dit bord og Bladplanter, der tjener som en rolig baggrund for det hele. Og det meste af tiden, alt går godt i din have. Men desværre have skadedyr kan invadere og skabe ravage, gnaver på dine planter, efterlader et spor af vansiring og undertiden, død. For at slippe af med haven skadedyr, pisk op en effektiv hjemmelavet tonic fra ingredienser du sikkert allerede har.

Hjemmelavet tonika at befri din have af insekt angribere

Hvis du har skadelige bugs i din have, kan du altid køre til din detail havecentre og få et pesticid spray. Problemet med dette er at all-purpose pesticider kan dræbe gavnlig bugs samt de slemme fyre.

I stedet gøre op dit eget hjemmelavede insektbekæmpelsesmidler sæber og tonika, at stræbe mod at slippe af med dårlige insekter i din have, uden at genere de gode for meget. Colorado State University udvidelse bemærker, at insektbekæmpelsesmidler sæber kan dræbe de røveriske mider, der dræber spider mider.

Det er forholdsvis nemt at lave din egen tonic til at slippe af med haven skadedyr. Kombinerer 1 gallon af vand, fire eller fem fed knust hvidløg og nogle dråber skålen vaske en gammel stand by-som er blevet overleveret gennem generationer. Stamme ud af de lille hvidløg stykker, ryste, og spray på planter angribes af bugs. Få alle dele af planten våd, selv på undersiden af bladene.

Book din økologiske haven med Jeff Cox foreslår at bruge denne opskrift til at skræmme derfra fejlende insekter: Saml ca 1/2 kop af den offensive insekt og mash grundigt. Bland mosede bugs med 2 kopper vand og derefter stamme ud fejlen dele. Bland 1/4 af vandets"bug" med et par dråber opvaskemiddel og en anden to kopper vand. Spray på angrebne planter, der dækker hele anlægget.

Nogle insekter reagerer på kontakt med olier ved at dø. En god "gartneri olie" opskrift er dette: Kombiner 1 tbsp. fad vaskemiddel med en kop af enhver form for vegetabilsk olie. Tilføje 1 eller 2 tsk af denne blanding til 1 kop vand og spray på bug-angrebne planter, at tage sig til at dække hele planten.

Hvordan man laver dit tonika mere effektiv

Disse tonika er effektive kun når det er vådt. Så spray tidligt på dagen eller om aftenen, når der er mindre chance for hurtig fordampning.

Du vil højst sandsynligt skal anvende en insekticid sæbe eller tonic mere end én gang. Parasitære forsvinder normalt ikke umiddelbart. Overvåge dine planter og genanvende din tonic hver fire til syv dage, eller efter en regn, for maksimal effektivitet.

Medmindre du har en kilde til blødt vand, brug destilleret vand til din spray. Hårdt vand kan reducere effektiviteten af sprøjtemidler og forårsage en mineral oprustning på dine planter.

Når du bruger nogen form for anti-insekt haven tonic eller sæbe på dine planter, være forsigtig. Nogle opskrifter kan skade plante blade, så gør en test spray på et lille område og tjek for skader den næste dag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com